Folyamatosan attól rettegek hogy kövér vagyok, leszek. Mit tegyek?
Igen csak az a baj hogy folyamatosan esténként falasrohamok törnek rám, majd a lelkiismeret furdalás és az önutálat, hogy ezt most miért kellett...
De egyébként mind a 3 étkezésem általában diétás. Elhagytam a kenyeret, cukrot, de mindhiába
En is attól rettegtem es amitöl félsz , beteljesedik
Pontosan azert feltem , mert ereztem, hogy az ehsegemet nem tudom sokaig kordaban tartani
Igy hiztam el , kontrollvesztesek utan, miutan kiéheztettem magam
Ha gondolod , irj privit segitek
Ha jó étrenden vagy, ahol nem zabálsz be, illetve eleget mozogsz, akkor nem kell félned.
Talán azért van falásrohamod, mert fogyókúrásan eszel, nem laksz jól rendesen... Ha én kiéheztetem magam napközben, nekem is többet kell ennem a jóllakáshoz, vannak ilyen emberek. Nálam az ebéd a kulcs, akkor kell alaposan jóllaknom, akkor még akár fogyni is megy, pedig az nálam nem olyan egyszerű... Persze sokaknak jó a több apró evés is.
Általában a legrosszabb, ha napközben nemcsak keveset, de túl szénhidrátosan eszel, főleg ha sok a gyors szénhidrát. Ez egyedi, de tipikusan az rosszul laktatja az embert. Extrém esetben minél több szénhidrátot visz be az ember, annál több egyebet kell ennie ahhoz, hogy ne éhezzen, régen ilyen voltam, nem poén. Az ilyeneknek nyilván a szénhidrátcsökkentés a jó s a maradék szénhidrát se egyszerű cukor legyen, ha lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!