Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tesztat ettem mekkora baj?

Tesztat ettem mekkora baj?

Figyelt kérdés

Az elmult idoszakban ugy gondoltam hogy megprobalok kevesebbet enni, mert kicsit duci vagyok. Hamarosan valamit mozogni is tervezek.

Tegnap ettem tesztat, ami ugye nagyon nem jo. Csak egy tanyerral, bolognai szosszal. Kesobb mikor megeheztem akkor ettem a haromszog sajtot es ennyi volt a tegnapi. Ma is ettem mar egy tanyerral, igy mast nem tervezek.

Mekkora hiba volt hogy ettem tésztát?

2018. szept. 3. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Halálos bűn volt. Szerintem minimum menjél egy gyónni!
2018. szept. 3. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj sincs a tésztával, ameddig beleférsz a napi kalóriakeretedbe.

MEllesleg amit írsz, az nagyon nem normális módszer, nem így kell lefogyni!

2018. szept. 3. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindennap tésztát és kenyeret ebédelsz, még akkor is fogyhatsz jól és egészségesen is (kivéve, ha neked egészségtelen a liszt, persze)... Nehezítene és szerintem sem a legelőnyösebb étel, de attól még beleférhet. A háromszögsajtot rendesre cserélném, de hát én sem ettem mindig olyan jól...

A kalóriaegyenleged alapján fogysz. Az egészségedre persze még inkább ügyelj, legyen megfelelő a tápanyagbeviteled, ebbe fogyáskor sokaknak azért nem fér sok tésztaféle.

De... azt írod, csak egy tányér tésztát ettél? No, az nem elég. Nézz utána, mi és mennyi kell a szervezetednek, csak úgy körvonalakban, ne koplalgass nem megfelelő ételekkel (mert ha már koplalsz, végképp nem fér bele a tészta, még ha a koplalás eleve rossz is).

2018. szept. 3. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj ha néha tészta az ebéd, de az igen hogy csak napi 1x eszel. Járj már utána legalább minimálisan a dolgoknak....
2018. szept. 3. 16:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem ugy volt hogy olyan bezabalok egyszer tipusu etkezes volt szoval nem terheltem meg a szervezetem ilyennel. Amiota ma megettem a tesztat (vagyis nem birtam megenni a teljes tanyert) nem is vagyok éhes. Szoval nem koplalok, csak reggel voltan ehes, de hat akkor nem tudtam enni.

De akkor nem olyan veszes? Mert ugy tudom hogy kenyer teszta cukros uditok ezeket el kell hagyni es konnyebben fogyok.

2018. szept. 3. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Még mindig kalóriadeficit alapján fogysz nem a megevett étel típusától. Leírta már a 2-es és a 3-as.
2018. szept. 5. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!