Lány vagyok 17 éves,180 cm és 92 kg, kövér vagyok?
Kövér vagy és idomtalan,
súlyok között bizonytalan.
Kedves Kérdező?
Sajnos nem jó a helyzet:
A megadott adatok alapján a Te jelenlegi kalkulált testzsír% értéked 32.6%.
A kalkuláció alapján jelenleg a legfelső "Elhízás" kategóriába tartozol. (Már túl vagy a "Túlsúly" kategórián is)
A kalkulált zsírtömeged jelenleg 30 kg.
A kalkulált zsírmentes testtömeged pedig jelenleg 62 kg.
Fénykép nélkül nehéz megmondani. Persze ott az a sok számítás ami ugye nem tévedhet.
20 éves vagyok 188 centi és 113 kg. Kövér vagyok ? Igeeeen !!
A nevem Arnold Swarzenegger. Ja bocsi.
Emberek, egyrészt LÁNY, aki nem kokszolós vagy akár naturál testépítő, másrészt az erősebb csontváz nem jelent +10 kilókat...
Kérdező, te látod, érzed, de tuti nem kevés felesleged van. Hogy ez kinek kövér, változó. Nekem határeset, kivéve, ha különösen kevés az izmod, mert akkor esélyes, hogy már kicsit kövérnek mondanálak én is. De ha izmos vagy, szélesebb és jól oszlik el, az megint más.
Ha bizonytalan vagy, mérj testzsírszázalékot s nézd meg, mi a normális.
A 15-ös válasszal csak arra akartam rávilágítani, hogy ebből 3 számadatból a sok szakértő olyan profilt készített a kérdezőről hogy csak ámulok.
Minimum egy fénykép azért kellene. Ha csak azt veszem, hogy egy kis mell/nagy mell vagy csontozat ugyanazzal a testalkattal testsúly különbséget okoz és köze nincs a kövérséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!