Lány vagyok 17 éves,180 cm és 92 kg, kövér vagyok?
Figyelt kérdés
2018. okt. 6. 18:24
21/33 anonim válasza:
Ne haragudj de szerintem sok. Én 182 cm vagyok és most vagyok 86kg ugy hogy van bennem egy gyerek. Terhesség előtt 70kg voltam és úgy is volt rajtam mit fogni. :/
22/33 anonim válasza:
Biztos van rajtad egy kis felesleg de ezzel a magasságal nem vészes nagyon jó alakod lehet 18/f
23/33 jdfGabrella válasza:
Igen és én is az vagyok,de próbálok lefogyni.
24/33 anonim válasza:
Igen. Egyél kevesebbet. Vagy sportolj sokkal többet. Az előbbi sokkal egyszerűbb.
25/33 anonim válasza:
Ha a melled kijjebb van, mint a hasad, akkor nem.
26/33 anonim válasza:
Ezekből az adatokból honnan tudjam, kövér vagy-e?
Amúgy nem a kg számít, pláne 180 cm magasságnál. Nem hiszem, hogy a pasid/leendő pasid a nyakába akarna kapni. Sokkal inkább számít az alakod. Sportolj, táncolj, és érezd jól magad a bőrödben. Ha mozgékony vagy, fitt vagy, és mindenek előtt elégedett vagy, akkor full mindegy, mit mond a mérleg.
27/33 Mansour válasza:
"Ha a melled kijjebb van, mint a hasad, akkor nem."
Na azért ezzel a kijelentéssel én vigyáznék: [link]
Ugye milyen csinos, és szerinted akkor nem is kövér! :)
28/33 anonim válasza:
17 évesen 92 kg lennék nem itt kérdezősködnék, hanem abbahagynám a zabálást.
29/33 Maya-baba válasza:
Nagyon sok cinikus, bunkó, rosszindulatú, és poénkodó hozzászóló van úgy tűnik, aki ráadásul még hülye is. Van rajtad felesleg az tény, de az sem mindegy, hogy valaki 180 cm, és 92 kiló, vagy 150 centisen 62 kiló. Egy 10-12 kilót le lehet fogyni ennyi idősen büntetlenül úgy, hogy sportolsz. Egyébként meg tényleg függ az izomzattol, csontozattól stb. Meg a kortól is! 17 évesen ez még sok, de egy 40 évesnek már nem biztos. De ne keseredj el a bunkók miatt, még nagyon fiatal vagy, és sokat változhat az alakod!
30/33 kriszpo válasza:
Kövér aki vékony de nagy a hasa. Te inkább telt vagy.
Attól is függ mennyi az izom, a hús, a zsír.
Ha nem érzed így jól magad, akkor tegyél ellene. Sportolj, válts életmódot. Fogyókúrázni nem kell még. 37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!