Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefogytam 42kg-t, de félek,...

Lefogytam 42kg-t, de félek, hogy visszaszedem! Lent kifejtem részletesebben. (? )

Figyelt kérdés
Szóval, elég drasztikusan adtam le, már több mint egy éve. 20 kilótól úgy szabadultam meg, hogy nem ettem zöldségen kívül semmit és mozogtam rengeteget, ez úgy 5-6 hét volt. (tudom, hogy nem így kellett volna ma már.. De el voltam keseredve.) A következő kb. 10 kiló már hónapokba telt, az utolsó 10 fél évbe. Ez mind tavaly télen kezdődött. Mondhatni, már úgy fél éve tartom a súlyom. A fogyókúra kezdetleges drasztikussága miatt van okom félni a jojó effektustól? Vagy már hozzászokhatott a szervezetem, hogy így vagyok normális? Nem lettem gebe, ideális a súlyom, 173 centihez 64 kiló. Rendszeresen edzek, de néha hihetetlen falásrohamok jönnek rám.. És épp életem egyik nagyon rossz periódusát élem, ráadásul felszedtem 3 kilót, tudom, nem sok, de így kezdődött a túlsúlyt is felszedni, és félek.. Nyugtassatok meg, vagy adjatok tanácsot, ha tudtok, légyszíves!
2010. jún. 22. 17:02
1 2
 11/12 anonim válasza:
köszi a választ!:)tényleg elég drasztikus.De mégis gratulálok hozzá, mert ehhez nagyon nagy kitartásra van szükség.Én nagy súlyfelesleggel nem is merek edzőterembe menni.:(
2010. jún. 22. 21:05
 12/12 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:
Nagyon sok mozgás mellett nehéz visszahízni.
2010. jún. 23. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!