Léböjtkúra? Nem tudom belemerjek-e vágni? Részletesebben lent.
Figyelt kérdés
20 éves 110 kilós lány vagyok. Már megszabadultam 10 kilótól az elmúlt pár hónap alatt mert elegem lett abból h alig találok ruhát, hogy semmi energiám stbstb. már ez a 10 kiló is látványos és sokat dobott az életkedvemen, önbizalmamon. Nos sokmindent olvastam a léböjtkúrákról de gőzöm sincs bele merjek e vágni. egy 5 naposat még végig is tudnék csinálni. Volt már valaki aki ekkora súlyfeleslegnél belevágott ilyesmibe? Szeretnék tanácsot kapni, tapasztalatokat meghallgatni. Nem tudom mennyire lenne káros, leépítené-e a (maradék) izomzatomat.2010. ápr. 13. 17:37
1/5 anonim válasza:
Egy biztos, egy léböjtkúrától nem fogysz gyakorlatilag semmit, ami lemegy az elsö napoban, az csak viz, utána meg izom...
2/5 maundrel válasza:
hogyha sokat olvastál a léböjtkúrákról akkor bizonyára azt is olvastad hogy aki aki "kezdő" ebben ,az először csak 1 napig csinálja.
3/5 anonim válasza:
Szerintem 3 napnál tovább ne csináld. Amúgy meg nagyon hasznos, spanyoloknál is pl. bevett szokás, 10 napos léböjtöket tartani. Amellett, hogy jó sok háj lemegy róluk, még a méreganyagok is távoznak, szebb lesz a haj, bőr, köröm. Persze ők sem egyből 10 napossal kezdték. De akiket ismerek és csinálták, ők 3 napossal indítottak, azt még simán be tudták tartani -persze nem munka és suli mellett, hanem amikor szabin voltak.
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán ne csináld. Ha fogytál már 10 kilót, ugyanazzal a módszerrel folytasd, szép eredmény, és működik nálad. Egy 5 napos lébőjtkúrával ezt tönkretennéd: kiéhezteted a szervezetedet, után tartalékolni fog, vagyis vissza fogod hízni, amit leadtál.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2010. ápr. 15. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!