Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért határoztad el magad,...

Miért határoztad el magad, hogy lefogysz? Mi volt a motivációd? Hogy csinálod? Leírnád kicsit részletesebben?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ez elég inspiráció

2011. máj. 4. 11:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

23/L 170 cm és 85 kg voltam most 76 vagyok jelenleg,de még rengeteg van hátra. Engem az idegesített hogy egyszerűen nem találtam magamra ruhát. A normál boltokban lévők már mind kicsik voltak vagy szarul néztem ki bennük. A molett boltokba meg túl nagy méretek voltak és ott is elég nehezen találtam magamnak ruhákat.Arról nem is beszélve hogy fertelmes egy ruhák vannak az ilyen boltokba,úgy néztem ki mint anyám :(

A másik dolog hogy nagyon szeretnék újra elmenni az aquaparkba,idén még nem fog összejönni,de ha így haladok jövőre igen.

A harmadik motivációm az volt hogy kezdtem észrevenn hogy a pasik szinte rám sem néznek.Pár éve mikor sovány voltam 10ből 11 utánnam fordult. Ez így végleg kiakasztott...

Másfél hónapja kezdtem az egészet normál életmódváltással...napi 5x 6x eszek sok fehérjét kevés szénhidrátot és így eddig 9kg ment le. Ja és heti 5x 1-2óra ellipszis.

2011. máj. 4. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért határoztam el, mert úgy néztem ki, mint egy telesz@rt zokni. Fogytam 30-35 kilót, kockás lett a hasam. A motivációm az volt, hogy nem akartam telesz@rt zokniként élni.

HOgy csinálom? Csak fehér húsok, rengeteg zöldség és gyümölcs. Semmi süti, semmi csoki, semmi finomított cukros dolog. Semmi műkaja, semmi zsíros dolog. Így élek évek óta, rengeteget sportolok és élvezem.

Ennyi :)

2011. máj. 4. 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3 éve kezdtem, az első kisfiam születése után. Akkor fehérjeturmix-diétával lement 11 kg, 5 kg plusz volt rajtam, amikor a második kisfiam megfogant...aztán az Ő születése után is fehérjet. diétát csináltam, de feladtam, mert betegek lettek a kölykök, és ők kötötték le minden gondolatomat. Most már egészségesek, és újra belevágtam. Motiváció: jön a nyár, illetve jelenleg folyton terhesruhákat hordok, mindenki azt hiszi, jön a 3. baba...elegem van. A családomban minden nő szupervékony, én meg...úgyhogy most reggelire gyümölcs, de. is gyümölcs, ebédre fehér hús meg zöldség, du. egy natúr joghurt, este turmix. Emellett heti 3 aerobic. Meglátjuk...ja, még valami: férjem nagyon-nagyon jó pasi, ez az igazi motiváció. na és hogy a fiaimnak szép anyukája legyen. Nem egy Sophia Loren, de azért jólessen rámnézni.
2011. máj. 4. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
kb pár hónapja váltottam életmódot, és sportolok, azóta csak 4 kg ment le, de eléggé látszik.. még akarok legalább 5 kg-t..
2011. máj. 4. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:

február elején váltottam életmódot. Sok fehérje, 5x enni egy nap gyümölcsök, zöldségek, kevés süti, sok mozgás, már látszik az eredmény, mérlegre nagyon ritkán állok, április elején kb. 6-7 kiloval voltam könnyebb.

motiváció? mindenki vékony, én mért ne lennék az?

2011. máj. 4. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
21.27 mindenki vékony? A Magyarok 60%-a kövér! :D
2011. máj. 5. 00:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is az segít amit az első linkelt;)

Utolsó: Ez amúgy igaz, de valamiért nálam is az van, hogy kimegyek a suli folyosójára, és kb mindenki aki szembejön velem csinos és vékony.

Félreértés kövér nem vagyok (66 kg nagyjából, 173 cm-hez)

De nekem az tetszik ahogy ők néznek ki (:

Gondolom az önbizalmamon is dobna ha sikerülne fogynom:)

2011. júl. 20. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!