Hogyan és miből készítsek salátát? ( részletesebben lent! )
Eldöntöttem hogy 2 hónap alatt lefogyok 10 kg-t. Mindennap tornázok 30 percet és odafigyelek az étkezésre. Mellőzőm a kenyeret, sok zöldséget, gyümölcsöt, csirke húst és halat eszem.
Szeretnék holnap salátát csinálni ami nem hizlal. Milyen dresszinget készítsek? Használhatok kukoricát a salátához? Nem hizlal?
Gyümölcssalátához milyen gyümölcsöt használhatok fel? Melyek azok, amiket kerülni kell?
Válaszokat előre is köszönöm! :)
kukoricát én csak mutatóba szoktam salátára szórni, mert eléggé kalóriadús. szokásos alap összetevőim: jégsaláta, uborka, paradicsom, paprika. Erre teszem a feltétet, ami hal, pirított csirkemelldarabkák, esetleg némi zsírszegény sajt, vagy pár szem tökmag. dresszing: kevés olaj, alma- vagy tárkonyosecet, víz, só keveréke, valamivel feldobva, mint pl mustár, tetszés szerinti zöldfűszer, fokhagyma.
gyümölcssalátához nem értek.
uborka, karalábé, párolt/főtt karfiol, borsó, lencse, gomba, sárga-fehérrépa, brokkoli, reszelt káposzta, sült padlizsán, paradicsom, paprika, hagyma, liliahagyma cukkini, saláták, fenyőmag, piritott dió, kesudió
főtt tojásszeletek, fasítgolyók(sütőben sült, darált sovány sertés-marha-pulyka-csirke+fűszerek) tonhal, tonhalkonzevr(sós lében), csirkemellkockák, sovány sertés, marhahús főve, roston sütve különböző fűszerekkel, light mozzarella sajt, orda sajt, főtt petrezselymes újkrumpli-ebből 2-3 db
tárkony, kapor, petrezselyem, oregánó, fűszersók stb
gyümölcssaláta-főleg alma, meggy, málna, ribizli, sárga-görögdinnye, ananász, barack, nektarin, néha mehet egy kis banán is, mazsola, kesudió, füge, papaya, kúkuszdió, dióbél, tökmag rájuk
nyakon önteni kefírrel, joghurttal, reszelt citromhéj, citromlé, fahéj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!