Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan és miből készítsek...

Hogyan és miből készítsek salátát? ( részletesebben lent! )

Figyelt kérdés

Eldöntöttem hogy 2 hónap alatt lefogyok 10 kg-t. Mindennap tornázok 30 percet és odafigyelek az étkezésre. Mellőzőm a kenyeret, sok zöldséget, gyümölcsöt, csirke húst és halat eszem.

Szeretnék holnap salátát csinálni ami nem hizlal. Milyen dresszinget készítsek? Használhatok kukoricát a salátához? Nem hizlal?

Gyümölcssalátához milyen gyümölcsöt használhatok fel? Melyek azok, amiket kerülni kell?

Válaszokat előre is köszönöm! :)

2011. júl. 4. 21:11
 1/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a paradicsomsalátát. Kell hozzá egy pici hagyma felkockáza, egy kis petrezselyemzöld, pici só. Egy nagyon picike olajjal meglocsolom, és hűtőbe teszem. Isteni finom.
2011. júl. 4. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:

kukoricát én csak mutatóba szoktam salátára szórni, mert eléggé kalóriadús. szokásos alap összetevőim: jégsaláta, uborka, paradicsom, paprika. Erre teszem a feltétet, ami hal, pirított csirkemelldarabkák, esetleg némi zsírszegény sajt, vagy pár szem tökmag. dresszing: kevés olaj, alma- vagy tárkonyosecet, víz, só keveréke, valamivel feldobva, mint pl mustár, tetszés szerinti zöldfűszer, fokhagyma.

gyümölcssalátához nem értek.

2011. júl. 4. 21:24
 3/9 A kérdező kommentje:
halat hogy érdemes elkészíteni salátához?
2011. júl. 4. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:
én vagy tengeri halfilét veszek (tonhalfilét, a pangasius szerintem elég zsíros, vagy csak rosszakat vettem eddig) és azt teflonserpenyőben, nagyon kevés olajon megpárolom (+só, fűszerek), vagy olyan konzerv halat, ami sima sós lében van, nem olajban, és azt teszem rá.
2011. júl. 4. 21:30
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. júl. 4. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
én ubit, sárgarépát, salátalevelet, néha paradicsomot vágok össze és grillezett csirkét eszek mellé... IMÁDOM
2011. júl. 4. 21:49
 7/9 anonim ***** válasza:

uborka, karalábé, párolt/főtt karfiol, borsó, lencse, gomba, sárga-fehérrépa, brokkoli, reszelt káposzta, sült padlizsán, paradicsom, paprika, hagyma, liliahagyma cukkini, saláták, fenyőmag, piritott dió, kesudió

főtt tojásszeletek, fasítgolyók(sütőben sült, darált sovány sertés-marha-pulyka-csirke+fűszerek) tonhal, tonhalkonzevr(sós lében), csirkemellkockák, sovány sertés, marhahús főve, roston sütve különböző fűszerekkel, light mozzarella sajt, orda sajt, főtt petrezselymes újkrumpli-ebből 2-3 db

tárkony, kapor, petrezselyem, oregánó, fűszersók stb

gyümölcssaláta-főleg alma, meggy, málna, ribizli, sárga-görögdinnye, ananász, barack, nektarin, néha mehet egy kis banán is, mazsola, kesudió, füge, papaya, kúkuszdió, dióbél, tökmag rájuk

nyakon önteni kefírrel, joghurttal, reszelt citromhéj, citromlé, fahéj

2011. júl. 4. 21:59
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2011. júl. 4. 22:01
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2011. júl. 4. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!