Lefogytam 42kg-t, de félek, hogy visszaszedem! Lent kifejtem részletesebben. (? )
leírnád a napi étrendedet?
lehet, hogy azért jönnek rád falásrohamok, mert a szervezeted nem kap elegendő táplálékot.
ha ennyire félsz a visszahízástól, akkor számold ki a súlytartáshoz szükséges kalóriabevitelt: [link]
oszd el 5 étkezésre, és próbáld meg ahhoz tartani magad. persze időnként belefér a bűnözés, de az 1-2 szelet süti legyen, és ne egy fél tepsi. a lelki okokat meg próbáld meg magadban rendezni. mikor falásroham tör rád, gondolj arra, hogy csak még rosszabbul éreznéd magad ha visszahíznál, és ezzel 1 év munkáját tönkretennéd
Köszönöm a gyors válaszokat!
Nem hiszem, hogy hiányozna bármilyen tápanyag a szervezetemből, a sok zöldség és gyümölcs még mindig alap, az életmódomhoz "adódott". Nem eszem édességet sem, mert soha nem is szerettem. Egyszerűen csak az a baj, hogy nem tudok mértéket tartani.. Elkezdek enni, és nem tudom abbahagyni, csak ha már tényleg tele vagyok, de volt, hogy rosszul is lettem a végére. Nem tudom, milyen lelki okai lehetnek ennek, azt írtam, hogy elég rossz időszakot élek meg, ezt nem részletezem. De előtte kezdődtek a nagy "bezabálások", nem ennek a következménye, csak rátesz pár lapáttal. Tudom, hogy kéne csinálnom, mégse úgy csinálom.. és kikészít, hogy nincs kontrollom magam felett. :(
írd csak le a napi étrended, mert én is kíváncsi vagyok, de azt lefogadom, hogy a szénhidrát nagyon kevés benne ;)
a bőröd ugye tudod, hogy csak plasztikai műtéttel orvosolható és sose lesz igazán szép?
Pont, hogy szénhidrátban gazdag az étrendem. :) Inkább zsírban szegény. Nem eszem húst már egész kis korom óta, általános iskolásként döntöttem úgy, ma pedig 27 éves vagyok.. Mindig is a szénhidrát dominált. Edzőm tanácsára fehérjeturmixokat iszom, szóval abban sincs hiány. Ezért írtam, hogy valószínűleg nem azzal van a gond, hogy valami hiányzik. Néha még a vitaminjaim is beveszem..:)
Az edzőm mondta azt is, hogy a hasam még változhat pozitívan, de pár év és jó sok edzés, fiatal vagyok még viszonylag. Tudom, hogy bikinit már soha nem vehetek fel, úgy néz ki a hasam, mintha két gyereket szültem volna már. Legalább.. De azért bízom benne, hogy fokozatosan, de még javul a helyzet.
szerintem a kitartásoddal nincs baj, ezért nem hiszem hogy vissza fogod szedni.
Amúgy megkérdezhetem, hogy az első 20kg leadása mellett mennyit tornáztál naponta?És zöldségen kivül semmi mást nem ettél? köszi:) Sok sikert a továbbiakhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!