Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tartsak ki?

Hogyan tartsak ki?

Figyelt kérdés

2 , 5 ev alatt leadtam 22 kilót , 104 röl .

Azutan egy evet stagnalt a súlyom, nem tudtam tovabb fogyni , hiaba mozogtam, stb , ugyanaz a megfontolt , kisebb adagok módszer mar nem segitett , es este 6 utan sem ettem

Nagyon keveset ettem ahhoz kepest ezekben az evekben mas mar 55 kiló lenne, en meg fogytam azóta 79 re, de ezt mar nagyon keves etellel

Igazan par falatot eszem csak , tegnap 3 szor ettem pl reggel cseresznyet kivantam mert nagyon meleg volt es nem vagyok ehes mar, összeszukult a gyomrom es nem tudok mar sokat enni es nincsenek mar ehsegrohamok sem. Kb 150-200 gramm volt

Utana 1 szelet torta ( a lanyom szulinapja volt)

Utana meg szelet dinnye

Igy lementem meg egy kilót tegnaptól

Eszem tojast reggelente , meg hust szoktam meg azert feherjeket az izmok miatt , magvakat stb

Meg mindig tiszta haj vagyok , 167 magas

Kivették az epémet is ,42 eves vagyok mar , volt egy terhessgem is , es mindig nagyon lassú volt az égésem !

Most mar ez a 4 ik ev es nagyon UNOM SZIVBÖL ezt az egesz méregetést , ezt a fogyasban vagyok de meg messze a cél allapotot !!!

4 ev ment el erre !!

NEM VAGYOK ÉHES, de megvisel hogy meg nincs vege !!!

Unom , belekeseredtem .

Pedig nem szenvedek de fáj hogy MÉG MINDIG nagyon köver vagyok es hogy

elhiztam annyira .

Egyszeruen elegem van hogy hopp most meg fel kiló , hopp most stagnal , most menzesz , stb

Tippek ?

#fogyás #eröveszettseg #fasultsag
2018. aug. 2. 16:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gondolom arról hallottál már,hogy a mozgásnak van anyagcserepörgető hatása is.
2018. aug. 2. 20:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Kilometereket gyalogolok naponta
2018. aug. 2. 20:40
 13/16 anonim ***** válasza:
És? Bevált?
2018. aug. 2. 21:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerinted?
2018. aug. 2. 21:06
 15/16 anonim válasza:
Ha engem kérdezel a yoga nagyon sokoldalú..mind mentálisan mind testileg..de első sorban önmagadnak kell ott lenned a célod elérése érdekében..más csak kezet nyújthat de saját magadat kell felhúznod a rossz napokon..állíts példát magad elé és légy makacs! :)) ;)
2018. aug. 3. 00:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigyed amúgy megnézetted már?
2018. aug. 3. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!