Ezzel nagyon elrontottam? Tartsak "koplalós" napo (ka) t?
Sajnos 167 cm vagyok, és most 53,5 kg :/
Múlt hét kedden kezdtem 1200 kalóriás diétát, 5 nap alatt lement 0,8 kg
Viszont vasárnap nagyon sokat ettem, 2500 kcal körül
Hétfőn szintén, mivel barátnőm szûlinapját ünnepeltük, és megettem az 1200 kcal mellé még 1 vaníliás croissant, 6 kis Fornettit, egy fél zacskó csipszet, fél tábla fehér Milkát és fél csomag Milka csokis kekszet, és kb 300-at lemozogtam
Ma normálisan folytattam 1200 kcallal, viszont rosszul érzem magam miatta. Szerintetek lenne értelme 1-2 napig "koplalni" (napi 500 kcal kb), vagy csak ártanék vele?
Ettől mennyivel fogyok majd kevesebbet ezen a héten?
És az nagyon sokat rontana a diétán, ha jövő héten, mivel névnapom van, szintén sokat ennék?
Mit rontottál el?
Miért akarsz fogyni? (Ha azt akarsz egyáltalán?)
Semmi baja a súlyodnak, de minimális utánaolvasással ezt te is kiderítheted. Ha nem tetszik, amit látsz a tükörben, akkor vagy testképzavarod van, vagy puhány vagy és izomtalan, de utóbbin semmilyen diéta nem segít, hanem edzeni kell.
167/49-cel túl sok izmod nem lehet.
Marad a testképzavar.
Nem normális, ahogy a belső combodhoz viszonyulsz.
Én ha látnálak magamban elkülfenékel a francba. Tudod miért?
1. Mert olyan hülye vagy, hogy koplalsz, pedig tuti olvastad már, hogy miután "kész" vagy a koplalással, és visszatérsz a normál étrendre a duplája jön vissza. Ha meg ezt eddig nem tudtad, akkor tapasztalatból mondom.
2. Magasabb vagy nálam, és kevesebb kiló így is. Én 165cm hez vagyok 54 kiló. És akkor még te kövérezed magad. Tudtad, hogy ezzel a "Jajj, olyan kövér vagyok" és "Uu olyan vastag a combomb" dumával másokat is megnánthatsz?
ket dolgot tehetsz.
1. megembereled magad es ellenallsz a kisertesnek a sok edesseg megevesehez. 1 kocka nem a vilag hidd el.
2. elfogadod hogy picit tobbet ettel es megprobalsz tobbet mozogni a kovetkezo heten.
amit SOHA ne tegyel: ne edd magadat azon hogy jaj most kicsivel tobbet ettel vagy hogy koplalj.
#7 Nem mondtam, hogy kövér vagyok
Inkább nem vagyok olyan vékony, mint szeretnék
A céljai meg mindenkinek különbözőek
"A céljai meg mindenkinek különbözőek"
Tény. Csakhogy jó esetben a cél mindenkinek az egészséges tartományon belülre esik. Nálad ebben egyáltalán nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!