Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel nagyon elrontottam?...

Ezzel nagyon elrontottam? Tartsak "koplalós" napo (ka) t?

Figyelt kérdés

Sajnos 167 cm vagyok, és most 53,5 kg :/

Múlt hét kedden kezdtem 1200 kalóriás diétát, 5 nap alatt lement 0,8 kg

Viszont vasárnap nagyon sokat ettem, 2500 kcal körül

Hétfőn szintén, mivel barátnőm szûlinapját ünnepeltük, és megettem az 1200 kcal mellé még 1 vaníliás croissant, 6 kis Fornettit, egy fél zacskó csipszet, fél tábla fehér Milkát és fél csomag Milka csokis kekszet, és kb 300-at lemozogtam

Ma normálisan folytattam 1200 kcallal, viszont rosszul érzem magam miatta. Szerintetek lenne értelme 1-2 napig "koplalni" (napi 500 kcal kb), vagy csak ártanék vele?

Ettől mennyivel fogyok majd kevesebbet ezen a héten?

És az nagyon sokat rontana a diétán, ha jövő héten, mivel névnapom van, szintén sokat ennék?

2017. ápr. 25. 16:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Mit rontottál el?

Miért akarsz fogyni? (Ha azt akarsz egyáltalán?)

Semmi baja a súlyodnak, de minimális utánaolvasással ezt te is kiderítheted. Ha nem tetszik, amit látsz a tükörben, akkor vagy testképzavarod van, vagy puhány vagy és izomtalan, de utóbbin semmilyen diéta nem segít, hanem edzeni kell.

2017. ápr. 25. 16:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Van azért izmom, és pont azért akarok fogyni, mert amint 49 kg fölé megyek, a belső combomra feljön valamennyi izom (tudom, hogy az, meg tudom különböztetni a hájt és az izmot), ami szerintem nagyon rondán néz ki, nem tetszek így magamnak.
2017. ápr. 25. 16:54
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

167/49-cel túl sok izmod nem lehet.

Marad a testképzavar.

Nem normális, ahogy a belső combodhoz viszonyulsz.

2017. ápr. 25. 17:04
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 hogy érted, hogy nem normális?
2017. ápr. 25. 20:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
49 kilósan a magasságodhoz, nemedhez, korodhoz mérten kórosan sovány súlykategóriába tartoznál.
2017. ápr. 25. 21:13
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Sose koplalj (fogyás céljából semmiképp, néha bizonyos betegségeknél vagy más okból jól jöhet egy rövid böjt), s csatlakozom ama véleményhez, hogy bizonyára nem kéne fogynod. Így is kicsi a súlyod, nem tudom, miért zavar az izom, az izom szép és hasznos. Azt ne mondd, hogy 167/53-mal normális testzsírszázalék mellett túl izmos vagy... A láb pedig könnyen izmosodik, rengeteg fontos nagy izom van ott. Ez normális, a pálcika láb nem.
2017. ápr. 25. 22:57
 7/11 anonim ***** válasza:
27%

Én ha látnálak magamban elkülfenékel a francba. Tudod miért?

1. Mert olyan hülye vagy, hogy koplalsz, pedig tuti olvastad már, hogy miután "kész" vagy a koplalással, és visszatérsz a normál étrendre a duplája jön vissza. Ha meg ezt eddig nem tudtad, akkor tapasztalatból mondom.

2. Magasabb vagy nálam, és kevesebb kiló így is. Én 165cm hez vagyok 54 kiló. És akkor még te kövérezed magad. Tudtad, hogy ezzel a "Jajj, olyan kövér vagyok" és "Uu olyan vastag a combomb" dumával másokat is megnánthatsz?

2017. ápr. 26. 06:23
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

ket dolgot tehetsz.

1. megembereled magad es ellenallsz a kisertesnek a sok edesseg megevesehez. 1 kocka nem a vilag hidd el.

2. elfogadod hogy picit tobbet ettel es megprobalsz tobbet mozogni a kovetkezo heten.

amit SOHA ne tegyel: ne edd magadat azon hogy jaj most kicsivel tobbet ettel vagy hogy koplalj.

2017. ápr. 26. 10:03
 9/11 A kérdező kommentje:

#7 Nem mondtam, hogy kövér vagyok

Inkább nem vagyok olyan vékony, mint szeretnék

A céljai meg mindenkinek különbözőek

2017. ápr. 26. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"A céljai meg mindenkinek különbözőek"

Tény. Csakhogy jó esetben a cél mindenkinek az egészséges tartományon belülre esik. Nálad ebben egyáltalán nem vagyok biztos.

2017. ápr. 27. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!