Elrontottam az étrendem, mit kéne csinálnom?
Nagyon keveset eszem már kb másfél hónapja, 800-1000 kalória között egy nap. 170 cm 46 kg vagyok. Szeretnék többet enni, és tartani az alakom, de félek, hogy elhízom. Kérlek, segítsetek :/ Ne mondjátok, hogy pszichológus kell, már felismertem a problémám. Heti ötször sportolok. Hány kalória körül kéne ennem? Apránként növeljem ezt a számot?
És mi a "kiegyensúlyozott" étrend? Heti hányszor lehet kenyeret, tejterméket enni?
Fejrészben "Kalkulátorok" kalória-szükségletnél a személyes adatok beírása után kiszámolja neked, hogy súlytartás-hízás-fogyás esetén mennyi a napi kcal-szükségleted. Figyelj oda, a fontot állítsd át kg-ra!!!
Teljesen mindegy, gyakorlatilag ehetsz akár minden nap is kenyeret, csak a napi kcal-értékbe számold bele!
Keveset eszel, nagyon keveset. Ez kb egy fekvőbeteg igényét sem éri el. Mindenképp megfelelő mennyiségű fehérjére, szénhidrátra és zsírra van szükséged. Olvass utána, hogy miből mennyi kell kb és ne a Nők lapjában.
Nem kell félned a hízástól. Jelenleg a fogyástól félj, mert kezd kóros lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!