Szerintetek nagyon elrontottam? Lesz baja? Most mit kell csinálnom?
ha 1X előfordul, és nem vészes mennyiséget csak picit, attól még nem lehet baja ,max ha rendszeresen minden nap nagyobb mennyiséget... akkor gáz a helyzet. (sztem, de nemtom mert nem vagyok se orvos, de védőnő).
de hát pl sógornőm anno úgy "adta" be lányának a cumit a szájába h ne köpje ki h mézzel bekente, semmi baja nem lett a lánynak, annyi h elég rosszak a fogai.
Köszönöm már vért izzadtam remegve vártam,hogy írjatok.
Egyébként nincsenek ilyen tünetei vidám sokat nevetgél a bőre is szép tiszta.A mézet meg kidobtam ,ez hihetetlen a védőnő sem mondott semmit sem arról,hogy mit szabad és mit nem.Pedig csak jót akartam mert a méz mégiscsak egészségesebb gondolná az ember közben meg kiderül,hogy mérgezem vele a gyerekem.Írnátok nekem még arról,hogy mi okozhat még allergiát?
Nyugi semmi baja nem lessz.mezet egy eves korig nem szoktak adni a botulizmus miatt,utanna mar nem gond.Ha allergias lenne a mezre mar latszana rajta.
Mi fel eves koratol adjuk a mezet fozott allapotban egy eves koratol meg siman,soha semmi baja nem lett tolle.
amit nem szoktak egy ev alatt adni a diofelek,mak,tej de ennek utanna tudsz nezni az interneten.
citrusfélék(1 éves kortól),
dió, mogyoró,(2 éves kortól)
áfonya, málna, eper,(1 évtől)
tej,(1 évtől)
savanyított tejtermékek, sajt, túró, natúr joghurt, stb.(8 hótól)
tojás(sárgája 10 hótól, fehérje 1 éves kortól)
méz :-) (1 évtől)
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!