Ezzel nagyon elrontottam? Tartsak "koplalós" napo (ka) t?
Figyelt kérdés
Sajnos 167 cm vagyok, és most 53,5 kg :/
Múlt hét kedden kezdtem 1200 kalóriás diétát, 5 nap alatt lement 0,8 kg
Viszont vasárnap nagyon sokat ettem, 2500 kcal körül
Hétfőn szintén, mivel barátnőm szûlinapját ünnepeltük, és megettem az 1200 kcal mellé még 1 vaníliás croissant, 6 kis Fornettit, egy fél zacskó csipszet, fél tábla fehér Milkát és fél csomag Milka csokis kekszet, és kb 300-at lemozogtam
Ma normálisan folytattam 1200 kcallal, viszont rosszul érzem magam miatta. Szerintetek lenne értelme 1-2 napig "koplalni" (napi 500 kcal kb), vagy csak ártanék vele?
Ettől mennyivel fogyok majd kevesebbet ezen a héten?
És az nagyon sokat rontana a diétán, ha jövő héten, mivel névnapom van, szintén sokat ennék?
2017. ápr. 25. 16:19
11/11 gulash válasza:
A testtömegindex a kukába való. A cm-ek számítanak nem pedig a mêret súly arány, mert teljesen máshogy oszlik el mindenkin a zsír(ha nincs izom) és ettől akár az alakja is lehet nem megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!