Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Edzés előtt vagy után tartsak...

Edzés előtt vagy után tartsak csaló étkezést?

Figyelt kérdés

2017. nov. 11. 09:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én edzés előtt szoktam, általában a csalóétkezésben sok a szénhidrát, sokkal jobban megy az edzés.
2017. nov. 11. 09:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha edzés előtt, akkor tényleg jobban megy az edzés, de utána meg jobban esik az étel.
2017. nov. 11. 10:38
 3/11 A kérdező kommentje:

Én vacsora előtt szoktam edzeni. Az uzsonnám 135 kcal szokott lenni, 0 g zsír, 15-20 g ch és 10-13 g fehérje, a vacsorám 350 kcal, 25 g ch, 20 g fehérje, és 10 g zsír. A csalóétkezés +400 kcal lenne.

Hátha ez segít(;

Amúgy mindkettőtöknek jó érvei vannak, ezért nem is tudom eldönteni, melyikre rakjam.

2017. nov. 11. 13:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha edzés előtt eszel nem olyan sokkal, akkor az még nem szívódik fel addigra amire edzel. Ha a csalókajád után már nem mozogsz aznap, akkor meg hátráltatja a fogyásodat, mert nem leszel aktív akkor már. Én edzés előtt enném, de nem csak 1-2 órával hanem többel. Amúgy meg a napi össz kalóriabevitel többet számít mint az, hogy mikor eszel.
2017. nov. 11. 15:50
 5/11 A kérdező kommentje:

Utolsó

Az mozgásnak számít, ha "táncolok", mert lefekvés előtt 1 órával mindig zenét hallgatok, és van úgy,hogy táncra perdülök:D

2017. nov. 11. 17:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz fogyni, akkor inkább legyen edzés előtt és után is 400-400 kcal étkezésed. Ha fogyni akarsz, akkor felejtsd el ezt a marhaságot.
2017. nov. 11. 18:42
 7/11 A kérdező kommentje:

Ez nem butaság, te vagy a buta, hogy ilyeneket mondassz.

Nézz utána, miért KELL a csaló étkezés fogyókúrába. 3 hete 57 kg vagyok, szószerint semmit nem fogytam, és 1500 kcal alá már veszélyes és hülye húzás lenne, ha mennék.

Nehogy már egy 14 éves lány oktasson már ki:D

2017. nov. 11. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Az a legjobb, ha sosem, de OK, ha neked valamiért lelki szükséged van rá vagy nem eszel eleget máskor...

Az összbevitel számít, csináld úgy, ahogy neked jobban esik.

Én feltétlenül éhgyomorra edzek (bár nem este), mert nekem ez a jó, én nyilván utána ennék többet, de sokaknak máshogy van optimális energiaszintjük edzéskor. Ez egyéni.

2017. nov. 11. 23:42
 9/11 A kérdező kommentje:

Utolsó

Meglepő, de én se szvesen teszem, de nincs más választásom:/

Köszönöm a Te válaszod is(;

2017. nov. 12. 07:13
 10/11 anonim ***** válasza:
tegnap 17:40 Ez kicsit úgy hangzik mintha kérdés lenne, bár nem tudom, hogy az akart e lenni. Az én szememben a mozgás az az amikor 40 percig futok vagy konditeremben edzem 1-1.5 órát azt, hogy néha táncra perdülök zenére nem nevezném komoly aktivitásnak. Nyilván mozgás, de estefelé csak akkor érdemes szénhidrátot enni, ha komolyabb aktivitást csinál az ember este. Ezért mondtam, hogy edd sokkal edzés előtt, mert akkor edzésre felszívódik. Kivétel a fehérje mert azt érdemes este is enni, zsírszegény forrásokból.
2017. nov. 12. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!