Pár kilótól szeretnék megszabadulni. Milyen étkezést ajánlanátok? És mit szóltok az ugrálóköteles edzéshez? Beválhat? Lány vagyok,165cm 60 kg.
A gyümit nem kell túlzásba vinni sok benne a természetes cukor, de zöldségből ami a csövön kifér. :)
Ch szegény étkezés. Az ugrálókötél jó csak nekem pl halál monoton azért heti 3x 40 percet kötelezni.
heti 3x40 perc az semmire sem jó. :D
Gyümölcsöt meg ehetsz amennyit akarsz.
Ja, max. nem fogy le a sok cukortól, viszont éhes lesz. Nem tudhatjuk, persze, van, akinek bejön a sok gyümölcs fogyáskor, de pl. ha én nem extrém minimális mennyiségű gyümölcsöt eszem valamelyik nap, abból fogyás 100%, hogy nem lesz. S ezzel nem vagyok egyedül, sokunkat roppant éhessé tesz a gyümölcs, miközben 1-3 kiló simán bemegy, igyekezni sem kell hozzá (szárított datolyából megállok fél kilónál s attól nem leszek éhes, de a fogyásomnak az se tesz jót).
Kérdező, találd meg azt az étrendet, ami neked jó, nagyon sokféle van s nincs egy se, ami mindenkinek jólesne. A kevés gyümölcs rendben van, zöldség azért nem árt, ha több, bár nem tudom, mennyi neked a kevés s mennyire akadályozná a fogyásodat a sok zöldség által bevitt sok szénhidrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!