Hogy a retekbe tudok megszabadulni a Hasi zsírtól? Rohadtúl bosszant! Nem vagyok pénzes hogy külömböző edzőtermekbe járjak! Meg ott kell személyi edző is.179cm és 97kg vagyok! 37/F
Kardio és felülések. Napi 30 perc futás vagy biciklizés rá a legjobb, utána egy 30 felülés 3 körben :) Ha mindennap becsületesen csinálod és odafigyelsz a kajálásodra, akkor ennek gond nélkül (igaz szenvedéssel azért) le kell mennie.
Amúgy nem tudom, h Magyarországon mennyi forintba a fitness, de itt nálunk vannak helyek Szlovákiában, ahol 2,50€-ért annyi időt vagy a teremben amennyit akarsz... Szerintem ez nem olyan drágaság arra, h hetente 2x-3x lejárj :) Én is tornázok fitbe és személyi edző nélkül. Nem áll szándékomban 10€-t kiadni / órára csak arra, h aztán a felet csak elfecseréssze velem. Tisztelet a kivételnek, de a legtöbb esetben ilyet látok a termekben. 90% beszéd, 10% torna :D
Kalóriadeficites étkezés, máshogy nem fog lemenni, bármennyit edzel...
Persze a jó étrend és a mozgás is fontos, de a deficit okozza a fogyást, ez van.
Nekem tényleg nincs pénzem edzőteremre, de nem érzem hátrányát, elég nekem pár rúd és némi tárcsa, ha kifogyok a súlyokból, veszek még. Pont a súlyzós edzéshez nem kell jóformán semennyi pénz, pl. a biciklizéshez jóval több kell, normál bicajjal is...
De itt a Net, vannak mindenféle videók, lehet teljes testsúllyal is edzeni, tornázni, táncolni... A súlyzós a legjobb az izomépítésre, fogyásra vannak jobb mozgásformák :D Akár a séta is segíthet valamit, nekem sosem volt annyi melóm, hogy heti 70 km be ne férjen, ami hegyekben azért már valami alapmozgást ad (fogyni nem fogytam tőle, hisz ez nem így működik, arról a megfelelő étkezés tesz, de több mozgással nagyobb a keret, ami sokaknak fontos).
Csak a hasadon van???
Túrázás, futás ingyen van. Nem kell terembe menni.
És az étkezésre kell nagyon odafigyelni.
Nem tudom, hogy vannak-e rossz szokásaid az étkezés területén.
6: Akkor ne csináld minden nap. Kezdj el valamit, aztán majd meglátod, hogy egyre inkább lesz igényed a mozgásra.
Egyébként meg otthon is lehet tornázni. Az a legkevésbé időigényes, mert nem kell sehova sem elmenni.
De pl. egy túra, nemcsak mozgás, hanem program is, akár barátokkal, akár a pároddal.
"Sok más tenni való is van egy nap,úgyértem nem csak ezzel vagyok elfoglava."
Én se csak ezzel, de azért a heti 6-7 óra összejön. Dolgozom, mellette suliba járok és háztartást vezetek. Arra van időd, amire szakítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!