Hogy a retekbe tudok megszabadulni a Hasi zsírtól? Rohadtúl bosszant! Nem vagyok pénzes hogy külömböző edzőtermekbe járjak! Meg ott kell személyi edző is.179cm és 97kg vagyok! 37/F
Ez a nincs idő nekem fura, mivel ha én nem mozgok semmit, akkor olyan kevés energiám van s olyan rossz a közérzetem, hogy sokkal több időt vesztek, mint a 2 óra sétámmal... Amikor napi 8 órát számítógép előtt dolgoztam, s otthon is lement vagy sok (8 óra munka és háztartás mellett bőven van rá idő :D), iszonyúan szükségem volt legalább arra a 70 km gyaloglásra. Sokat sosem mozogtam, de ennyi kellett. Persze lehet kevesebbet és intenzívebben mozogni, de nálam a természetben sétálgatás, friss levegő, gondolatok nagyon alap, azt nem lehet súlyzós edzéssel pótolni, de még biciklizéssel sem, ez mind nagyon más.
Azt pedig tudom, hogy nálam jóval elfoglaltabb emberek is megoldják az edzést. Ha akarjuk, szakítunk időt legalább arra, amire igenis szükségünk van...
Egy hasznos videó:
www.youtube.com/watch?v=qDSj51CpPjM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!