30kg-ó feleslegtől szeretnék megszabadulni. Nagyobb súllyal rendelkező edző társat keresnék motiváció céljából? Kell a kérdőjel különben nem kérdés :-) ) ) Az akarat meg van. Felválalni nem szégyen.
Belekezdtél már, vagy csak tervezgeted?
Én 19-én kezdtem változtatni (igen, 4 napja), figyelek a táplálkozásomra, tornázom (egyelőre Norbi Fitness Kickbox 1000 kalóriás edzését, második nap pedig Callanetics, így ezeket felváltva, de ha valamennyi lement, valami komolyabb után nézek, itt Aczél ajánl nagyon jó dolgokat, de azokhoz én még nagyon kevés - vagy még inkább túl sok - vagyok... ami késik, nem múlik :) )
Fiú, vagy lány vagy?
26/N
én is nem rég kezdtem 2 hete kb :) 25 kg tól szeretnék megszabadulni
17/F
Sziasztok,
Én minusz 21Kg-nál járok, bár december elején kezdtem. Ti hogy haladtok?
(Ne adjátok fel, nagyon jó belegondolni hogy már csak kicsi kell és jöhet a bikini nyáron.)
Az én módszerem életmódváltás volt.
1 hónap méregtelenítő kúrával kezdtem, az étrendem pedig átalakítottam úgy hogy minél kevesebb méreganyagot vigyek be. A kúra végére nem kívántam sem a cukros löttyöket, sem a zsírosat, így könnyű volt tartani hogy ne egyek egészségtelen zsíros cukros dolgokat.
Édesség helyett 100% gyümölcslé segít. Nasinak pedig jégsaláta. Persze fokozatosan és ésszel változtattam (arra amit hosszú távon tarthatónak véltem) mert tartós eredményt szeretnék elérni.
Végre sehol egy narancsbőr! :)
A fogyásom lelassult ahogy közeledek az ideális felé, de az életmódváltásom tartható és meg is szerettem, tehát már nem aggódom, majd beáll ott a súlyom ahol kell. Sportot csak nemrég kezdtem mert eddig nem bírták az izületeim. De most már sokkal de sokkal könnyebben megy minden. A viszerem is elmúlt :)
Kitartást és kérlek ti is írjátok ha van valami.:)
A fentieket azért írtam le hogy megerősítsen benneteket az elhatározásban! Menni fog! Ésszel és kitartással, de menni fog!
32/L
Nagyon-nagyon ügyes vagy, gratulálok, remélem valamennyiünknek sikerül követnünk a példádat! Köszönjük, hogy megosztottad velünk a történeted, az ilyen válaszok mindig segítik az embert, amikor épp megtorpanna.
Én újabban centiben jobban fogyok, mint kilóban, de nem bánom :) bár még jócskán van mit.
Kitartás mindenkinek!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!