Akik egykor túlsúlyosak voltak. Milyen motiváció által sikerült lefogynotok?
Figyelt kérdés
És mennyit?És utána belsőleg is sokat változtatok?A tükörbe milyen érzés belenézni "új" emberként?Az emberek hogyan viszonyultak hozzátok utána?Bocsánat a sok kérdésért de most probálom elérni életem álmát..köszönöm előre is 35/N2011. ápr. 3. 17:10
1/2 anonim válasza:
Engem az motivált, hogy milyen csinos ruhákat vehetek majd fel, és azok milyen jól fognak rajtam állni.
örülok, h végre miniszoknyát is hordhatok, és jó érzés, hogy nemcsak a férfiak, de a nők is igencsak megbámulnak, ez az igazi elismerés.:)
2/2 anonim válasza:
Amikor nyáron lefogytam 13 kilót az összes ismerősöm, rokonom azt mondja milyen csinos vagyok, és ez nagyon jó érzés!
Amikor mindennap belenézek a tükörbe, nagy változást látok, bár belülről nem változtam, legalábbis én úgy érzem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!