Mit kezdjek már magammal? Nincs motiváció.
Egyszer már végigcsináltam a 90 napos diétát, sikerrel. Leadtam 15 kilót, és eszetlen jó is volt, belefértem a legtöbb régi ruhámba.
Csakhogy vissza is szedtem a nagy részét, mert 1. abbahagytam a diétát, 2. zugevő vagyok. Ez mostanában durvult el nagyon....több okból is.
1. Egyedül vagyok az albérletben(egyetem miatt),
2. Párom messze van, és csak 2 hetente tudunk utazni egymáshoz (távkapcs.),
3. Szenvedek a szakkal, amin tanulok.,
4. Szenvedek tőle, hogy igenis fogyózni kéne megint, visszaállni a rendszeres mozgásra (hastánc), de nem megy!
Mindig kifogásokat keresek, vagy közbejön valami, most az ünnepek...Fogadkozom, hogy az új évben elkezdem megint a 90 napost, stb...Meg azt hiszem, én így is jól érzem magam, bár a párom elfogad így husisan is...
Mondanátok valamit, ami löketet adna TARTÓSAN, hogy ne jojó effektus legyen az életem? Visszatunyulás, visszahízás. Tud segíteni valaki?
Köszönöm a válaszokat!
22N
Életmód változtatás!
Világos célkitűzés írásban, ideális alak meghatározása, célkép, mit is akarok az élettől? A párom vajon támogat ebben?
Ütemterv meghatározása, anyaggyűjtés, olvasás!
Napló vezetés, minden nap lista írás, nap végén átnézés! Heti, havi célok bevezetése! Csak így kerülheted el, hogy jojó effektus legyen az életed. Az emberek kb. 3%-a készít írásban tervet, hogy hova is szeretne eljutni, így nem csoda, hogy a többség csak sodródik.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Hable: Ez egy marha jó ötlet...lehet furán hangzik, de eszembe se jutott hogy kevesebb kaját kéne venni. :D
Ezentúl ez lesz. :)) Köszönöm!
B.K. és BUÉK mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!