Leírnátok a fogyós sikersztoritokat? Kinek, hogyan sikerült leadni a kg-at?
Figyelt kérdés
2018. júl. 31. 19:46
11/13 anonim válasza:
...és akkor megint kezdhetek randizni. Bár most tornázni se ártana hozzá...
12/13 anonim válasza:
Viszont azóta libidó level 100000000, nagyon bosszantó a szexuális frusztrácio.
13/13 anonim válasza:
Szmütyi! Libidó nálam is így járt. :)))
A kérdésre válaszolva: kalórialimit (napi 1200kcal) és edzés. Kb 3 hónapig szedtem a BioTech Super Fat burnerjét, nem folyamatosan 3 hónapig, hanem mikor hogy. Segített az anyagcserém felpörgetésében, ha épp stagnálás volt.
Két éve kezdtem, most tartok -70 kilónál.
Hamarosan kezdődnek a rekonstrukciós műtéteim, már nagyon várom. Szerencsére a bőröm nem olyan vészes, hála az edzéseknek, de van mit leszedni így is. (A jó hír számomra viszont az, hogy a pasikat nem zavarta sosem, imádnak. De nem tudtam még megszokni a bókokat, hogy az utcán udvarolnak stb. Fejben nem álltam át, a "régi énem" látom azóta is.)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!