Van itt olyan akinek sikerült?
Igen, sikerült. Tavaly januártól júniusig 25 kg, aztán júniustól decemberig visszajött 5 kg (nem fogyóztam tovább), majd most januártól mostanáig 10 kg, ez összesen 30, már 1-2 hete csak szinten tartom a súlyom (bár ugyanúgy írom, hogy mit eszek, csak a kalóriát megemeltem szintentartásra.)
A bőröm nem lóg, a mellem mondjuk 3 számmal kisebb lett, azon látszik, de ennek csak örülök, mindig zavartak a nagy mellek.
Kalóriaszámlálással, és szénhidrátszegény diétával fogytam le (az elején ketogén diétával kezdtem, azt 2-3 hónapig szigorúan tartottam). Most is igyekszem figyelni a szénhidrátra, kenyeret, sütit, tésztát havonta 1-2-szer eszem, cukor minimális.
Nekem még kb. 8 hónap alatt sikerült 45 kg-t leszedni magamról.
Az 1. hét 3 kg-ja ne tévesszen meg :D Nekem 1. héten anno 8 kg ment le. De azért kitartást!
Ja az kimaradt, hogy a hasamon egy picit megereszkedett a bőr, de terhesség után használatos készítménnyel kezelem + rendszeresen edzek hasra. :)
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!