Akinek sikerült lefogynia fogyasztó szerek nélkül az 1 nap hány kalóriát vitt be a szervezetébe? És mennyi időt sportolt egy nap?
1300 kcal, heti 4-5 alkalommal vagy kardio vagy aerobik 40-60 perc és sok-sok víz.
Emellett az étkezésem tisztának mondható. Sok zöldség, szinte semmi cukros, fehér lisztes és vitamint is szedek.
Minden reggelt egy gyors kis mozgással kezdtem(helyben futás gyors-lassú váltakozással, térd-sarok emeléssel, indiánszökdelés, ugrókötelezés stb meg egy kis nyújtás), kb 40perc, amiből 15 a nyújtás.
Esténként heti 2x pilates. Heti 5x edzés otthon videora meg külön erősítés, nyújtással együtt 1 óra.
Kcal olyan 800körül.
1400-1600 kcal, attól is függöt, hogy mennyit mozogtam aznap.
Az alap kalóriaigényem van 1400 körül, ennyire állítottam be a keretet is, hogy ez a minimum, amit meg kell ennem, ennél többet csak akkor ehettem, ha mozogtam is aznap.
Mozgás: héba-hóba pici torna videóra, de ez nagyon nem nekem való. Viszont sok-sok séta, ez minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!