Hatásos fogyasztó módszer a gyomorszűkítő műtét?
Emberfüggő is ez, van, aki simán túleszi magát továbbra is. Nehéz, fáj neki, de az elszántság sok mindenre képes, akkor is, ha igazából ő fogyni szeretne, de az ételfüggősége túl erős...
Elég értelmetlennek tartom az ilyesmit, hacsak nem olyan kövér s változtatásra képtelen az ember, hogy vagy ez az esély, vagy a temető.
Biztos..
De nem lenne 1xűbb egy pöppet odafigyelni a kajolásra és megmozdulni?
Heló, látom, már lassan 1 éves ez a poszt, de azért írok hozzá.
Én rászántam magam a gyomorszûkítésre és nagyon örülök neki, mert fantasztikusan mûködik. Több féle módszer van, én a gastric sleeve-t (csôgyomor) választottam. Laporoszkópos mûtéttel eltávolították a gyomrom 80%-át.
162 cm-s magassághoz 108kg voltam. Egész életemben kínlódtam a diétákkal, gyötörtem magam a sporttal, több kevesebb sikerrel és ebbôl elegem lett. Mûtét óta, 5 hónap alatt fogytam 30 kg-t, még 10-12 kg van hátra. 2 hónapja már sportolok is és így, jóval kevesebb súllyal már jól is esik.
A felépülés a mûtét után nagyon gyors, 1 hét múlva már újra dolgoztam, semmi fájdalmam nem volt és máig sincs, nagyon kicsi adag fér egyszerre a gyomromba és soha nem vagyok éhes SOHA :) olyan sincs, hogy hú de nagyon megkívánnék valamit SOKA :) Egyszerûen fantasztikus és úgy is érzem magam, pedig elsô sorban nem is az esztétika miatt szántam rá magam a mûtétre, hanem azért, hogy megelôzzem az elhízással járó társbetegségeket (diabétesz, magas vérnyomás, izületi kopások...stb.)
Ha bárkinek bármi kérdése van ezzel kapcsolatban, írjon bátran.
Régi kérdés, de...
Ha lusta vagy csak a magad erejéből megdolgozni a fogyàsért, önkontrollt gyakorolni, akkor kényelmi megoldàs lehet igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!