Napi 3000 kalória körül fogyasztó lányok, hány kilósak vagytok?
Sajna akkor még nem számoltam, de elnézve, hogy a 2000-2500 kcal milyen durván kevésnek tűnt utána, tuti ettem ennyit s a te szinteden álltam meg, tovább nem ment. Szerencsés genetikám van ahhoz, hogy ne tudjak nagyon elhízni és soha, semmiképp ne hízzak gyorsan (mondjuk havi 1 kiló, az igen gyors, arra esélyem sincs,ha éppnem vagyok vékonyabb). Plusz azért teljesen inaktív nem voltam s eleve igényeltem kb. 2400 kcalt mozgás nélkül, ezt a fogyásom alapján tudom. 3000 igazán nem sok, az sétával is összejött jobb időkben.
Sokan persze sokkal tovább hízhatnak ennyivel, ez mozgásmennyiség, izomtömeg és anyagcsere kérdése.
ÖN TÚLSÚLYOS
Ön némi túlsúllyal rendelkezik. Mindenképpen kell foglalkozni ezzel a néhány felesleges kilóval, a múló idő sajnos csak újabb kilókat fog magával hozni. Most még viszonylag kényelmesen (mozgással, enyhébb fogyókúrával, egészségesebb táplálkozással) megszabadulhat a súlytöbblettől. Vizsgálja felül étkezési szokásait, vásároljon új szakácskönyveket, és meglátja, egy csomó olyan receptre fog bukkanni, melyek ízvilága hasonló ahhoz, amit Ön megszokott, de jóval egészségesebbek. Hosszabb távon egészsége is veszélyben forog, ha továbbra is ezen az úton jár, hiszen az elhízott embereket sokkal nagyobb mértékben fenyegeti a magasvérnyomás-betegség, cukorbetegség, zsíranyagcsere-zavarok, mozgásszervi és légzőrendszeri panaszok stb.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!