Hogy hozhat ki a kaloriabazis 564 kcal kalória keretet egy napra?
Túl nagy fogyást állítottál be mozgás nélkül, van ilyen.
Kis felesleggel irreális ez, persze az oldal nem tudhatja a kalóriaigényedet, csak tippel valamit.
Miket állítottál még be, mert ennyiből nem lehet megmondani.
Ott a heti kívánt fogyáson kívül még 7 adat alapján számol.
Azokra mit adtál meg? ( Nem, születési év, magasság, jelenlegi testsúly, életmód, cél testsúly, módszer)
Az oldal motorja ezek alapján egy egyenlet alapján számol, nem "szentírást közöl. Le is írják, hogy szakértők heti 0.25 - és 1 kg. fogyást tartanak normálisnak, úgy, hogy nők 1200m férfiak 1500 kalória alá nem mennek naponta.
Nyilván a jelenlegi adataiddal irreális a heti 1kg. Én is megtudtam a saját valós adataimmal adni hogy heti 3 Kg-ot szeretnék leadni, ki is hozott napi -1200 Kcal-ás keretet.
Köszönöm.
Azért állítottam be 1 kg-t, mert az a max egészséges fogyás.
Csak így meg az egész minden elcsúszik, mert nem látom mennyi ch, fehérje és zsír kell még.
Sosem mennék 1100-1200 alá. Egyszer már megfizettem a tanulópénzt érte.
Kedves 5. Válaszadó.
Mindet kitöltöttem, amit írtál. De akkor majd máshogy csinálom. Nem heti fogyást állítok be. -1200 😁 ahhoz azért sokat kellene tornázni éhgyomorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!