Van valaki aki 110-115 kg körüli és fogyni akar? Vagy fogyott már ennyiről le jó sokat?
Figyelt kérdés
én 113 kg vagyok most.2 hét alatt fogytam kg-ot.. kevésnek találom :( Napi egy órát tornázom szénhidrátok cukrok kilőve.Norbi Update-ezek2010. jún. 19. 10:16
21/23 anonim válasza:
először is változtattam az étrendemen, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem és a sovány húsok mellé a köretem is ezek ( helyettesítve ezzel a tésztákat meg burgonyát)
A kenyeret, csokikat hanyagolom az életemből, persze nem mondom, h soha nem eszem, de mértékkel.
És ami sztem a legfontosabb, h elkezdtem mozogni, heti 3-4 alkalom úszás, néha torna otthon dvd-re... csodákra képes ( ilyen nagy súly esetén nem is ajánlott nagyon más mozgásforma )
Sok sikert Neked! Kitartás! Sikerülni fog!!!
22/23 anonim válasza:
jah és kb fél év alatt ment le :)
23/23 A kérdező kommentje:
fú azt mindenit! Gratulálok ügyes vagy. én is szeretném ha ennyi idő alatt lemenne ennyi:D Köszi és neked is továbbiakhoz:)
2010. jún. 21. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!