Van valaki aki 110-115 kg körüli és fogyni akar? Vagy fogyott már ennyiről le jó sokat?
Figyelt kérdés
én 113 kg vagyok most.2 hét alatt fogytam kg-ot.. kevésnek találom :( Napi egy órát tornázom szénhidrátok cukrok kilőve.Norbi Update-ezek2010. jún. 19. 10:16
1/23 anonim válasza:
125-ről mentem le 97-re egy év alatt, rengeteg izmosodással együtt. Most jön az utolsó 10-15 kiló tényleges zsír.
2/23 A kérdező kommentje:
kor? nem? :) gratulálok am! én 18L
2010. jún. 19. 10:30
4/23 anonim válasza:
112-ről mentem le 75-re, azóta felizmosodtam olyan 82-85 körülire. 17 évesen kezdtem, most 18/F
5/23 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked is :) és hogy csináltátok ?
2010. jún. 19. 10:47
6/23 anonim válasza:
Szia! Én 93kg-ról 69kg-ra fogytam néhány éve.
7/23 A kérdező kommentje:
neked is gratuálok:) hogy csináltad?:)
2010. jún. 19. 10:58
8/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Délután 3 után nem ettem semmit, édességeket és üditőket minimálisra csökkentettem. Sokat mozogtam mellette. De mára már rájöttem hogy az sem jó ha nem vacsizik az ember vagyis jó csak nem tartósan mert túlságosan raktároz a szervezet és ezért egy idő után nem hogy fogynál inkább hízol...hiába minden.
9/23 anonim válasza:
10:47-es vagyok, én előtte elég sokat ettem, mikor elkezdtem fogyókúrázni, minden adagot a negyedére/harmadára csökkentettem, a vacsorát pedig száműztem az életemből, tulajdonképp az ebéd után (ami általában 2-3 óra körülre esett) nem ettem semmit, helyette vacsoraidőben minden nap 1-1,5 órát edzéssel töltök el azóta is. A hátránya az, hogy utána nem álhattam vissza egy kicsit normálisabb étrendre vacsorával, meg kicsit nagyobb adagokkal, mert egyből jönnek vissza kilók, de már hozzászokott a szervezetem, és egészségesebb vagyok, mint előtte (pl megszűntek a vérnyomásproblémáim)
10/23 anonim válasza:
Én még csak kb 2 hete csinálom, de leadtam 4 kg-t :)
Én 115 kg vagyok.
Kevesebbet eszek, tornázok fél órát-1 órát, és ebéd után csak gyümölcsöket eszek, vacsira görögdinnyét.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!