Van valaki aki 110-115 kg körüli és fogyni akar? Vagy fogyott már ennyiről le jó sokat?
Figyelt kérdés
én 113 kg vagyok most.2 hét alatt fogytam kg-ot.. kevésnek találom :( Napi egy órát tornázom szénhidrátok cukrok kilőve.Norbi Update-ezek2010. jún. 19. 10:16
11/23 A kérdező kommentje:
hú gratulálok mindenkinek. 16/l én is így vagyok.nem akarsz beszélgetni?
2010. jún. 19. 11:38
12/23 anonim válasza:
Ha megírod e-mailbe az msn-címedet, este felveszlek, mert csak akkor ülök újra géphez :) Akkor beszélhetünk. :)
13/23 anonim válasza:
120rol 80ra, sajnos szules utan jon az ismetlen, 114rol..most 108nal tartok :(
14/23 A kérdező kommentje:
elküldtem:)
óó sajnálom sok sikert és jó egészséget! :)
2010. jún. 19. 12:48
16/23 anonim válasza:
Üdv! Végre látom, hogy nem csak én járok ilyen cipőben, hanem vannak mások is. Én 14 hete csinálom a diétámat és 20 hete járok le minden másnap edzőterembe, ahol az edző összeállított nekem egy remek étrendet és egy remek edzéstervet. Egyenlőre ott tartok, hogy 122-ról indultam, mivel az első 6 hét átmozgató edzésen feljött rám egy kis izom...14 hét után 13 kilót fogytam. Motivációban nem szenvedek hiányt. Csinálom én mert finomakat eszek nem arról van szó, csak már kicsit unalmas minden nap ugyan az :) Minden másnap 1-1 súlyzós edzés egyenlőre. majd ha még egy 10-es lemegy, akkor nekiállok futni talán, de egyenlőre még nem merem nagyon terhelni az ízületeim mert tartok tőle, hogy tönkre vágom a térdem, aminek nem örülnék. Diéta alatt amúgy is kevesebb az ízületi folyadék. Sok sikert mindenkinek! :)
17/23 A kérdező kommentje:
gratulálok és neked is sok sikert:D hány éves vagy meg fiú-lány?
2010. jún. 19. 20:30
19/23 anonim válasza:
én 116 kg-ról kezdtem fogyni, most 79-nél tartok, de még nincs vége :)
25/l
20/23 A kérdező kommentje:
gratulálok! mivel csinálod? mennyi idő alatt ment le?
2010. jún. 21. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!