Ti hogy mondanátok meg egy lánynak, h fogyni kellene?
Sehogy nem mondanám meg neki, mert úgy gondolom, semmi közöm más súlyához.
Az meg csak egyéni ízlés kérdése, kinek hogy csinosabb. Főleg, ha tényleg csak pár kilóról van szó, és nem olyan súlyfeleslegről, ami az egészségét veszélyezteti.
Akkor a legsértőbb valakinek ilyet mondani, ha nincs is rá igazán szüksége, csak neked nem tetszik.
szerintem semmiképpen nem sértő, az őszinteség többet ér.
viszont én mondom, para téma!
bizonyára nagyon szép, kedves felvezetés kell.. lehetne viccesen utalni rá, hátha leesik neki. nem tudom, szerintem ha mosolyogva közölném ezt szépen kedvesemmel, biztosan megértené. ha meg nem, akkor a mosolyon kívül mást is bedobnék, hogy nehogy bántásnak érezze :)
ez a dolog egy nő számára mindig bántó,akárhogy mondják cukormázzal vagy anélkül.
nyilván azért nem fogyózik mert így érzi jól magát és azt hiszi neked is tetszik.szerintem ne bántsd meg őt.
Ha a barátnőd, akkor meg őszintén, egyszerűen mondd meg neki, hogy jobban tetszik neked vékonyabban.
Sértődésnek nincs helye szerintem emiatt egy normális kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!