Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sehogy sem sikerül leadnom az...

Timido kérdése:

Sehogy sem sikerül leadnom az utolsó 4 kg-ot. Tanácsok?

Figyelt kérdés

már 20 kilót fogytam, ma megettem kb 1300 kalóriát, és 2 órát bicikliztem, szóval elégettem kb 500 kalóriát.

mindennap mozgok, tehát 1000 alatt van az aznapi kalóriám ( sporttal együtt )

de ugyanannyi vagyok, néha még több is. a hasamról is képtelen vagyok eltüntetni a hájréteget.

2010. jún. 17. 22:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Valószínű menni fog. Csirke helyett ehetsz halat, de egyébként a csirkét eszméletlen módon lehet fűszerezni, ízesíteni, úgyhogy nem értem hogy lehet megunni. Ha unom párolva, akkor sütöm. Ha unom sütve, akkor apróra kockázom és pirítom. stb stb. Vagy mustárba mártogatom, azt nagyon szeretem.
2010. jún. 25. 20:26
 22/24 anonim ***** válasza:
Ja és a biciklizést nyugodtan növeld meg 3-4 alkalom/hétre! Sokkal hatékonyabb lesz az egész. Vagy sétálj órákat akár a lakhelyeden.
2010. jún. 25. 20:32
 23/24 anonim ***** válasza:

Csirkét én néha szójaszószban sütöm meg borssal csíkokra vágva.

Zöldségekre pedig pár teáskanál mexikói csiliszószt teszek (1 üveg 250g, hónapok óta megvan, keveset használok belőle).

Csirke nagyon jó jégsalátával, reszelt répával, madársalátával, póréhagymával, uborkával és ha nagyon kívánod a fehérjét, akkor kevés óvári zsírszegény sajtot kockázhatsz bele.

A hal is szuper,válogass a szupermarketbe, van olyan,ami 60-90 kcal / 100g. Tehetsz rá petrezselyemzöldet, sót, borsot, citromlevet. Mellé mehetnek a sütőbe paradicsomszeletek és gombák,azokat is hasonlóan fűszerezheted, meg a hagymalevél is tök jó hozzá. A halat mindig sütőben csinálom vagy a tűzon vasplatton,mert abban is van egy pici zsír,még a fehér halakban is,és tökjól megsül, vagy megpárolódik benne, ja meg tudjuk,hogy az omega-3 telítetlen zsírsavak a legtutibbak.

De ügyes vagy, hogy 1 hét alatt lement 2 kg, gratulálok. ;-)

2010. jún. 25. 23:20
 24/24 anonim ***** válasza:

hol vannak a gyümölcsök zöldségek?

Én ma már több gyümit és zöldséget ettem, mint te egy hónap alatt:

reggeli: 2 banán

1 fürtös uborka, 1paprika, 1 paradicsom,retek, pici sajt egy zsemle

1 zöldalma, 0,3 l tej. ...stb. húshoz, halhoz saláta!

2010. jún. 26. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!