Sehogy se megy a Bunny Hop csak mindig a hop sikerül tanácsok?
Figyelt kérdés
Amikor fölrántom az elsö kereket sose birom megemelni a hátsót =( . De a hopnáll nagyon előre dölök és akkor sikerül kb:5 centi lécives segitsetek elöre is köszi =)2009. szept. 15. 18:03
1/7 anonim válasza:
gyakorolj. állásból. Megállsz egy pillanatra és akkor ugrasz. később menni fog majd gurulásból.
2/7 anonim válasza:
SPD cipő+pedál aztán mehetsz:D (Országútival néha én is átugrálok pár fekvőrendőrön.)
3/7 anonim válasza:
Na figyelj:D én is bmxezek.Elöszr gyakorold azt hogy csak a hátsot emeled fel(előredölz és felemeed XD nemtudomeztemagyaráni majd rájössz) ha ez meg csináld ugyanezt a levegöbe csak párosicsd még az elsönek a felemelésvel:Dennyi
4/7 anonim válasza:
először próbald a hátsókereket felemelni: nyomd a lábad a pedálhoz, kicsit dőlj előre és a lábaddal húzd fel a hátulját ha ez megy csináld ugyanezt hop közben az se mindegy milyen a pedálod és hogy mennyire tapad a cipőd
5/7 anonim válasza:
Elsőb az első kereket emeld fel és amikor a levegőben van az első kerék akkor húzd fel a hátsót is nekem így sikerült.:-) és élvezzed
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi most már sikerült =) converse deszkás cipöm van és dabomb ice pedálom :) csak tudnám h lehet 50 centiset bunnyzni :D
2009. szept. 24. 14:53
7/7 anonim válasza:
én úgy tanultam meg hogy felhúzod az első kereked mint állat és aztán fel ÉS magad felé egyszerre húzod a kormányt, és előre dölsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!