Szerintetek mért nem sikerül? Tanácsok?
Napi 2000kcal pont ideális.
Ha mozogsz is mellette rendszeresen, akkor lehet, hogy ez az 55 kg az ideális testsúlyod. 168 cm mellett, szerintem ez jó is.
Oké, hogy te látod, hogy van miből fogyni, de épp ezt mondják az anorexiások is: kövérnek látják magukat, holott nem azok.
Az sem mindegy, hogy az az 5 kg - szerinted? - felesleg, hol van. Gondolom képet nem fogsz feltölteni, de ez nem is a mi feladatunk lenne itt, hogy megmondjuk, hogy hogy nézel ki.
A rendszeres mozgás, és normális táplálkozás mellett előtt-utóbb beáll az ideális testsúlyod, ami fixen marad. Ha több, vagy kevesebb leszel, akkor az már nem az igazi...
Most mindenféle hátsó szándék nélkül: nem mutatsz nekünk egy - természetesen kitakart, "cenzúrázott" - anonim fotót, akár magadról, akár egy hozzád hasonló alakú színésznőről?
Csak kíváncsi vagyok, hogy milyen az alakod most, és milyet szeretnél elérni.
szerintem minden ok az alakoddal ;)
egyébként én 169 cm vagyok és 53 kg..nekem sem tetszik,de sokat már én sem tudok érte tenni.Annyi eszem meg nekem is van,hogy nem hányatom magamat.
A képek alapján jó alakod van, ebből a szögből a feneked, meg a combod is jó. Ne legyél túl szigorú magadhoz!
Vagy esetleg mutass olyan fotót, ahol tényleg látszik hogy nem úgy nézel ki, ahogy szeretnél. De ez alapján szerintem nem kéne fogynod.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!