Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mért nem sikerül?...

Szerintetek mért nem sikerül? Tanácsok?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,szeretném csökkenteni az étvágyamat de nem nagyon megy mindenki azt mondja hogy persze mert fejlődő szervezet vagyok még! Ez igaz? 17 évesen még fejlődők? Mert az utóbbi 2-3 évben pl már nem nőttem egy centit sem!!!A lényeg hogy 5 kg-ot szeretnék lefogyni,de nem megy,pedig 5 kg nem tűnik olyan soknak mégsem megy lemax 1 kg de több nem. Napi 2000 kcal-t megeszem naponta,lehet ez túl sok?Mozgok is mellette,idén testnevelés lesz a választott éretségi tantárgyam is! Szerintetek mi lehet az oka annak hogy nem megy le ez az 5 kg? 168 cm és 55 kg vagyok(nem érdekelnem azok a komik amik arról szólnak hogy:persze hogy tudsz fogyni mert nincs is miből.... DE VAN!!! ÉN látomm!!! és az anorexások? Nekik sincs miből fogyniuk mégis le tudnak fogyni szó szerint csont és bőrre! Nekem nem ez a célom csak az az 5 kg!!!
2010. febr. 25. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Tudom en mi kene neked...ket nagy budos pofon!!! Nincs mivel foglakozzal? Inkabb tanuljal a vizsgaidra.

Egy kis buta liba vagy! Majd amikor igazi problemaid lesznek az eletben nem lesz idod ilyen hulyesegeken agyalni...addig meg morzsolgassad csak a konnyeidet ha 1 tabla csokit latsz.

2010. márc. 1. 12:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Hülye liba a te....na mind1....

Mindennap tornázom Rubint Rékára és futni is járok tesi órán aktívan részt veszek +tesi fakultáción is!Szóval mozgok,de napi 1800-2000kcal-t eszek...:S

Amúgy meg van problémám és van más dolog is amivel foglalkoznom kell de a jó kondi mindig is fontos lesz...mert se egy munkahelyen se az iskolában nem mind1 hogy milyen a külsőn,megjelenésem...

Főleg az önbizalom fontos...de ha nem érzem jól magam a bőrömben akkor önbizalmam sem lesz!

2010. márc. 1. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha sportolsz akkor már csak a kajád rossz...
2010. márc. 1. 22:27
 14/15 anonim válasza:

ennyi sport mellett nem lehet gond :)

csökkentsd a kalória bevitelt 1200-1400 ra.

viszont súlyba az izom ugye több mint a kiló szóval nem érdemes mindig a mérlegre hagyatkozni,szerintem te pont jó vagy igy,de persze elsősorban magadnak kell hogy tetsz :)

16/L

2010. márc. 1. 22:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2010. márc. 3. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!