Sehogy sem sikerül leadnom az utolsó 4 kg-ot. Tanácsok?
már 20 kilót fogytam, ma megettem kb 1300 kalóriát, és 2 órát bicikliztem, szóval elégettem kb 500 kalóriát.
mindennap mozgok, tehát 1000 alatt van az aznapi kalóriám ( sporttal együtt )
de ugyanannyi vagyok, néha még több is. a hasamról is képtelen vagyok eltüntetni a hájréteget.
Köszönöm a válaszokat!
milyen volt a napi étrendem? :
07:30 : egy szelet teljes kiörléső vajas kenyér, egy pohár tejjel
10:30 : egy szelet teljes kiörlésű kenyér egy szelet felvágottal.
11:30 : egy db joghurt
12:30 : egy 100 grammos barna rizset megfőzök, és egy db csirkemellfillét megpárolok ( előtte 1 kanál olajon 1 percig sütöttem ) és ennek a felét megebédelem.
a csirke 40 dkg - os.
16:00 : kis saláta, 1 db répa, 10 db csereszye
19:00 : saláta és 3 főtt tojás, és csak a fehérjét eszem meg.
A holnapi napom ugyan ez lenne, mert akkor megenném a párold csirke, és főtt rizsa másik részét.
Végül is jó.
Bár szeriontem 5 ször kellene ennei, de jó így is.
Fontos hogy csak reggeil órákban egyél szénhidrátokat és az esti órákban ne. reggel : tej és szénhidrát ezekben a formákban belefér. Gyümölcsöt is csak reggel mert abban van gyümölcs szénhidrát.
De amúgy jó...
A mai sportom, az reggel fél óra bicikli, + 8 - fél 11 ig kutyákkal voltam.
most voltam 10 percet futni ( bemelegítés ) és most fogok csinálni Rubint Rékát ( 20 perc combfeszesítő videó ) utánna megeszem a tojásokat ( fehérjét )
Már unom ebédre a rizsát és a csirkemellet, van valami egyéb, amit lehet ennem?
Holnap megyek a korába kaját vásárolni, szóval nyugodtan írhattok bevásárlólistát! :)
Holnap fogok sovány túrót is venni, mert itt végigniztem mindent, de nincsen csak félzsíros..
mellesleg, a mai menüm :
reggeli : 1 szelet teljes kirölésű kenyér, egy dl tejjel
tízórai : 1 szelet teljes kirölésű kenyér
ebéd : hát a szokásos :D csirkemell és barna rizs
uzsonna : egy konzerv gomba ( ezt nem azért mert diéta meg minden, hanem mert a gombát nagyon szeretem :) )
vacsi : 2 activia joghurt ( natúr ) és egy kis csirke ebédről.
ma bicikliztem 3/4 órát, hatalmas szélbe :D
hát ma vacsira ettem még egy tányér húslevest, mert éhes voltam, és kevésnek találtam a mai uzsim és vacsimat.
egy csirkecomb votl benne, meg egy kevés tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!