Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Itt az étrendem 3 napra...

Itt az étrendem 3 napra visszamenőleg. Sok vagy pont jó?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom unalmas már. 15-én 1kor keltem és: borsó leves, de borsó és tészta és minden nélkül, csak 1 sárgarépa volt benne, olyan 1.5-2 dl tej+ alma+ zabpehely, 2 natúr joghurt, 2 alma, olyan 100g eper és este voltam aerobikozni

16-án 11kor keltem: 1 natúrjoghurt+ 1ek. zabpehely, 2 főtt tojás, 4 alma, gulyásleves, 2 natúrjoghurt, 5 répa tegnap voltam egy 2 órás edzésen

ma, 11kor keltem: 1 hamlet+sonka+saláta, zabkása olyan fél liter tejből, de ezt 3x ettem, gulyásleves, 3 répa, 1 alma, 2 natúrjoghurt.

fú ez így leírva rengeteg

2010. jún. 17. 18:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
nem értem, ha sportolsz, akkor minek kell ilyen diétákkal tönkre vágnod az egészet? linkelj egy képet magadról, kíváncsi vagyok nagyon, minek kell ez a drasztikus és esztelen diéta...pár még mindig jobb, mint a 90 napos meg a 13 napos, meg a káposztaleves kúra :S
2010. jún. 17. 19:12
 12/25 anonim ***** válasza:
9%

tejből nagyon kis zsírszázalékú a jó, a joghurt és az eper tele van cukorral, normális szénhidrátot kell enni...zabpehely, sztem te ilyen ízesített szart eszel ami televan cukorral, vegyél natúr zabpelyhet...tojásnak a sárgája tele van zsírral...ez így koplalás nem diéta...

az igazság hogy egy szerencsétlen idiot vagy...nézz utána a dolgoknak...

2010. jún. 17. 19:21
 13/25 anonim ***** válasza:
19:21 szerintem, neked kéne némi táplálkozástani ismeretet magadba szívni, mert csak hülyeségeket írtál
2010. jún. 17. 19:27
 14/25 anonim ***** válasza:
mi volt ebben a hülyeség?
2010. jún. 17. 19:28
 15/25 anonim ***** válasza:
minden
2010. jún. 17. 19:29
 16/25 anonim ***** válasza:
akkor szted jó ez az étrend? olvasd még kicsit a kiskegyedet hátha hülyébb leszel...
2010. jún. 17. 19:35
 17/25 A kérdező kommentje:
a natúrjoghurtban, az eperben és zabpehelyben (nem műzli)hol van cukor???
2010. jún. 17. 19:41
 18/25 anonim ***** válasza:

szerintem se jó az étrendje, de hogy a te véleményed elemezzük kissé

tejből nagyon kis zsírszázalékú a jó, MIÉRT IS?

a joghurt és az eper tele van cukorral A JOGHURT HA NATÚR NEM FELTÉTLEN CUKROZOTT, SŐT...AZ EPERBEN VAN NÉMI GYÜMÖLCSCUKOR, AMIRE A SZERVEZETNEK SZÜKSÉGE IS VAN, DE VAN BENNE EGY CSOMÓ ÁSVÁNYI ANYAG ÉS VITAMIN IS

normális szénhidrátot kell enni EZ IGAZ, DE DEFINIÁLD, MI A NORMÁLIS SZÉNHIDRÁT

..zabpehely, sztem te ilyen ízesített szart eszel ami televan cukorral, vegyél natúr zabpelyhet SEHOL NEM ÍRTA, HOGY ÍZESÍTETT SZART ESZIK, A NATÚR ZABPEHELYBEN MEG MI LENNE A HIBA...tojásnak a sárgája tele van zsírral 1 TOJÁSFEHÉRJE KB 6 G ZSÍRT TARTALMAZ, ENNEK 2/3-A TELÍTETLEN ZSÍRSAV, AMI ELÉG OPTIMÁLIS ARÁNY ÉS AKKOR UGYE NEM EMLÍTETTÜK A VITAMINTARTALMÁT, AZ ÁSVÁNYI ANYAG TARTALMÁT ÉS A FEHÉRJETARTALMÁT...ez így koplalás nem diéta...

az igazság hogy egy szerencsétlen idiot vagy...nézz utána a dolgoknak...

2010. jún. 17. 19:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj a leírtakkal, hogy az étrended nagyon szigorú, és egyeoldalú, így vagy annyira kiéhezteted magad, hogy egy idő után nem bírod tovább és feladod az egészet vagy kitartasz, lefogysz és miután eléred az ideális súlyt. beindul a jojó effektus. Jojó effektus köznyelven = koplaláskor a szervezet a megszokottnál jóval kisebb mennyiségű táplálékhoz jut, ezért átáll annak maximális hasznosítására. később, amikor már a fogyás után kicsit lazítasz a szigoron és többet eszel(még mindig ne falsz, csak már nem koplalsz) akkor az jobban hasznosul, mivel arra kondícionáltad a szervezeted, hogy ínséges idők járnak, mindent az utolsó falatig be kell építenie. Ekkor gyorsan visszakúsznak rád a kilók. Ez nagyon egészségtelen, terheli a szívet, megnyúlik a bőr, stb. Inkább a sportra fektesd a hangsúlyt, mellette sok gyümölcs, sok zöldség, rostban gazdag ételek, este 6 után lehetőleg ne egyél és fogyassz napi min 2 liter ízesítetlen, szénsavmentes ásványvizet. Így lassabban fogysz, de az a fogyás tartós lesz. Néha, du 4 óra előtt még egy kis kedvenc csoki, süti is belefér. Hidd el, a mértékletesség a legfontosabb. Azokkal meg ne foglalkozz, akik idiótáznak :)
2010. jún. 17. 19:49
 20/25 anonim ***** válasza:
Az eperben van természetes gyümölcscukor, de amiatt egy percig se aggódj, zöldségből, gyümölcsből (kivéve a banánt) annyit ehetsz, amennyit akarsz, csak ne édesítsd, ne keverd semmivel (pl tejes eperturmix).
2010. jún. 17. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!