Szóval az étrendem 3 napra visszamenőleg. Hizlalhat ez?
Szerda : hajnali négy előtt egy natúr joghurt, és egy alma, azt követően átaludtam a napot.
Csütörtök : szintén hajnali négykor egy natúr joghurt, lenmag és zabpehellyel, egy alma. Ebédre saláta : natúr joghurtos, magvas öntettel, főtt tojáskarikákkal. Azt követően aludtam.
Ma : megint hajnali négykor egy natúr joghurt, magvakkal, két alma. Nemrég pedig ettem 2 virslit, csak majonézzel. Kenyeret elég régóta nem eszem.
2 hét múlva veszik le a járógipszem (leestem a lépcsőn -.-) Szóval arra vagyok kíváncsi, hogy milyen étrend van, amivel fogyhatok úgy, hogy nem mozgok sokat, max. felülés (abból akár napi 500 is megy, mert régóta csinálom). 2 kilót akarok leadni, mert a gipszlevétel után kb. 2 nappal megyünk nyaralni, és a barátom is ott lesz. Jól akarok kinézni. :) Szerintetek mit egyek, hogy tovább fogyjak? Minden nap 3 üveg szénsavmentest iszom, és napi 2 bögre szűztea. Várom a tanácsokat. :)
16/L
Enni is szoktál? mert nem ártana elkezdeni...meg némi sport sem ártana...
amúgy hány kg vagy és hány cm magas?
153cm/55kg.
És mielőtt eltörtem a lábamat, bicajoztam minden nap egy-két órát. De hát ez most kilőve :D Marad akkor a hasazás...Meg séta.
Ha ennél, tudnál WC-re menni. Ha nem viszel be semmit, nincs, ami kijőjjön, logikus, nem?
A szűzteától azért nincs hasmenésed, mert ez egyszerű zöld tea. A többi csak legenda.
(Meg azért, mert nincs, ami kijőjjön...)
Ha leveszik a gipszet, kisebb gondod is nagyobb lesz a 2 kilónál.
Ha abbahagytad a koplalást, akkor pedig őrült iramban fogsz hízni. Csak szólok.
Mármint ha megéred, mert semmi táplálót (nem hízlalót, hanem amire szüksége lenne a szervezetednek: vitamin, fehérje, rost...) nem viszel be. Legyengülsz, fejfájásod lesz, idegeges leszel, aztán meg jönnek a hiánybetegségek.
Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!