Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szóval az étrendem 3 napra...

Szóval az étrendem 3 napra visszamenőleg. Hizlalhat ez?

Figyelt kérdés

Szerda : hajnali négy előtt egy natúr joghurt, és egy alma, azt követően átaludtam a napot.

Csütörtök : szintén hajnali négykor egy natúr joghurt, lenmag és zabpehellyel, egy alma. Ebédre saláta : natúr joghurtos, magvas öntettel, főtt tojáskarikákkal. Azt követően aludtam.

Ma : megint hajnali négykor egy natúr joghurt, magvakkal, két alma. Nemrég pedig ettem 2 virslit, csak majonézzel. Kenyeret elég régóta nem eszem.

2 hét múlva veszik le a járógipszem (leestem a lépcsőn -.-) Szóval arra vagyok kíváncsi, hogy milyen étrend van, amivel fogyhatok úgy, hogy nem mozgok sokat, max. felülés (abból akár napi 500 is megy, mert régóta csinálom). 2 kilót akarok leadni, mert a gipszlevétel után kb. 2 nappal megyünk nyaralni, és a barátom is ott lesz. Jól akarok kinézni. :) Szerintetek mit egyek, hogy tovább fogyjak? Minden nap 3 üveg szénsavmentest iszom, és napi 2 bögre szűztea. Várom a tanácsokat. :)

16/L

2010. jún. 11. 10:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10:56 torna, súlyzó ;) ...de konkrétan a gipszlevétel utáni életére gondoltam, mivel ugye írja, hogy nem mozog sokat, csak étrenddel akar fogyni, bár hogy hova, meg minek, azt nem értem ;)
2010. jún. 11. 11:09
 12/20 anonim válasza:

Egyetértek az előttem hozzászólóval.

Később majd, mikor gyermeket szeretne nem fogja érteni mi a baj. Mensizel rendesen ettől a szétcsattanó egészséges élettől?

2010. jún. 11. 11:10
 13/20 anonim válasza:
11:10-es vagyok és a 11:02-es értek egyet:-)
2010. jún. 11. 11:11
 14/20 anonim ***** válasza:

Igen, ez mind sajnos nagyon hízlaló étel, főleg a natúr joghurt meg az alma... muszáj leszel emellett még futni is a járógipszeddel, ha nem akarsz hájas disznóvá válni.

Ja, és még többet kellene aludnod napközben, mert az biztos felpörgetné az anyagcserédet!

2010. jún. 11. 11:18
 15/20 A kérdező kommentje:
Amúgy rendes a menstruációm. És 75 kilóról fogytam le. Tavaly kb. márciusban kezdtem fogyózni, és most itt tartok. Szerintem ez még csak nem is anorexia, mert akkor kb. 43 kilós lennék.
2010. jún. 11. 11:35
 16/20 anonim ***** válasza:
akárhogy csűröd csavarod, ez masszív koplalás....ami az anorexia fő tüneteinek egyike....
2010. jún. 11. 11:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy már hozzászokott a szervezeted a kevés kajához...velem is ez volt,de elkezdtem napi fél órát futni, és fogytam. Neked most nem lehet,talán próbáld ki az obesmint vagy l-karnitint!!Tavaly március óta így kajálsz??? Az elején milyen gyorsan mentek le a kilók??

Gránátalmalé meg limonádé is segíthet kicsit a lúgosításban!!

2010. jún. 11. 12:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Az első hónapokban csak annyi volt, hogy nem ettem édességet, és minden kajából kevesebbet. Első 6 hónapban így 7 kg ment le.
2010. jún. 11. 13:41
 19/20 anonim ***** válasza:
aha, én is így lettem anorexiás még tavaly. először csak édességet, aztán tésztát aztán semmit nem eszel már!
2010. jún. 11. 14:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Sajna ez tényleg anorexia, ez egy életmód is, tehát vk. túlsúllyal is lehet ilyen.
2010. jún. 11. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!