Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha kövér vagyok?

Mit tegyek ha kövér vagyok?

Figyelt kérdés

1 év alatt 32kg-ot híztam,a magasságom pedig 187cm.

Mindig fáradékony vagyok és alig kapok levegőt. A testsúlyom pedig 112kg.

Tudtok adni valami jó tanácsot?

19F

2018. jún. 19. 19:00
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jó tanácsot!

Igyekszem betartani a diétát!

2018. jún. 20. 15:30
 32/33 anonim ***** válasza:

Nyilván ilyen extrém súlyfeleslegnél fognak találni egészségügyi eltérést. (Inzulin rezisztencia, kezdődő cukorbetegség, esetleg pajzsmirigy alul működés) de ez még nem mentség és kifogás arra, hogy egészségtelenül élsz. Ha írnak is ki gyógyszert az önmagában semmit nem fog érni.

Én egyetem alatt szedtem fel 10 kilót, és utána nagyon nem ment a fogyás. Nemrég kiderült, hogy hormonális gond is áll a háttérben, és mióta jó gyógyszer szedek szigorúbbra vettem a diétát (Ir miatt 150g ch diétát tartom szigorúan méricskélve) és a mozgást (eddig is eljártam edzeni de helytelenül) hirtelen elkezdtem fogyni.

Örülök, hogy a gyógyszer segít nekem javulni az állapotomon, de tudom, hogy ez nem ment fel az alól, hogy egyetem alatt bizony egészségtelenül éltem, nem mozogtam stb. és valószínűleg ez vezetett az egészségügyi gondjaimhoz is...

2018. jún. 21. 20:13
 33/33 anonim ***** válasza:

LOL Én egészen 2015-ig 7kg-ot híztam évente...

Ez ment 3 évig.

De ez nagyon durva...

2018. júl. 20. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!