Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha kövér vagyok?

Mit tegyek ha kövér vagyok?

Figyelt kérdés

1 év alatt 32kg-ot híztam,a magasságom pedig 187cm.

Mindig fáradékony vagyok és alig kapok levegőt. A testsúlyom pedig 112kg.

Tudtok adni valami jó tanácsot?

19F

2018. jún. 19. 19:00
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a magas vérnyomástól vagyok mindig fáradt?
2018. jún. 19. 20:04
 12/33 anonim ***** válasza:
92%

Nem. Attól vagy fáradt, hogy csak a kólával minden nap megiszol 20 dkg cukrot. Meg attól, hogy a szíved nem bírja azt a 35-40 kg zsírt, amit cipel a tested.

Ne áltasd magad. Ez már brutálisan kövér.

2018. jún. 19. 20:08
 13/33 A kérdező kommentje:
Igazából ha 10kg-ot fogynék akkor a magasságomhoz az ponz jóvolna.
2018. jún. 19. 20:10
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kamu kérdés, csak trollkodik. Ennyi hülyeséget összehordani. Persze, 100 kilósan pont jó lennél, hogyne... kár, hogy tömény zsír és nulla izom, a szíved meg lassan felrobban...
2018. jún. 19. 21:30
 15/33 A kérdező kommentje:

Miért lenne kamu kérdés?

A magasságomhoz képest már jóvolna a 100kg.

2018. jún. 19. 21:37
 16/33 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen ekkora többletben enni, de azért gondoltam valami gondra, mert miért pont ebben az egy évben híztál ennyit, ha előtte nem? No persze, megváltozhatott valami (sport abbahagyása, más étrend), de akkor csak tudnál róla s értenéd - s a legtöbb ember ilyenkor sem hízik ekkora tempóban.

A 2 liter kóla brutális, persze. De napi 615 kcalt pluszban szinte akármiből be lehet vinni, nekem zöldséggel és gyümölccsel is menne, márpedig ezek egyáltalán nem szoktak volt laktatni (ma már picit igen, de ehhez komoly életmódváltás kellett), szóval ezek simán a többi ételemre jönnek rá, nem csökkentik azok mennyiségét.

Kiszámolhatod, mennyit eszel egy nap, az is lehet tanulságos...

Életmódváltást ajánlok, mozgással.

2018. jún. 19. 22:10
 17/33 A kérdező kommentje:

Az uóbbi 1évben nemjárok sehova nagyon, egésznap otthon fekszek, eszek főtt kaját gyors kaját mellé meg édességet.

A sulit mióta ott hagytam barátaimmal sem nagyon tartom a kapcsolatot meg semni.

Egésznap fekszek meg eszek.

2018. jún. 19. 22:26
 18/33 anonim ***** válasza:
Felszedtél 30 kiló zsírt. Ha lefogysz 10 kilót, még akkor is +20kiló zsír lesz rajtad (ha alapesetben nem volt rajtad semmi felesleg). Tehát még akkor is zsíros leszel bőven. Állj le a gyorskajákkal és a cukrozott üdítőkkel, plusz nem ártana elkezdeni edzeni.
2018. jún. 20. 01:30
 19/33 anonim ***** válasza:
61%
Az a baj, hogy ahogy làtom te azt akarod hallani, hogy igen betegség miatt híztàl ennyit (ami lehetséges is, azt majd az orvos megmondja) és az étrendednek semmi köze hozzà, de igenis van. Pontosan leírod az okàt, hogy miért hízol. Megiszol napi 2 liter kólàt, eszel, nassolsz és mellé nem csinàlsz semmit. Az a 100 kiló pedig a magassàghoz nem mindegy, hogy zsír vagy izom.
2018. jún. 20. 01:58
 20/33 anonim ***** válasza:
86%
Ez mi ez a baromság? Az is hozzátesz, hogy 0 mozgás mellé 2 liter kólát megiszol NAPONTA(!!!)?? És ez komolyan kérdés? Ezt már az alsó tagozatosok is tudják. Te hol éltél 19 évig? Barlangban?
2018. jún. 20. 06:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!