Miért látom magam ducinak?
Figyelt kérdés
Viszonylag magas vagyok 175-177 cm kb. Két éve felhíztam 66 kg-ra és most egy év alatt leadtam 7-8 kg-t
Azt tudni kell rólam hogy imádok enni de amióta ez a helyzet képtelen vagyok hízlaló kajákat enni akármennyire is kívánom.. Ha mondjuk megeszek egy tál pizzát úgyérzem hogy híztam vagy 3 kg-t és utána 2-3 napig joghurtokon vagy müzliken élek és félve eszek bármit is. Folyamatosan csak kalóriákat számolgatok,nagyon félek az elhízástól..
Barátaim szüleim szerint már nagyon sovány vagyok de én nem érzem magam annak. Miért lehet ez?
58 kg vagyok. 17/L
2018. máj. 19. 16:43
1/5 anonim válasza:
Önértékelési zavar, meg kell tanulnod elfogadni magad, a leírtak alapján szerintem is sovány lehetsz.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ne görcsölj emiatt. Addig egy cseppet sem fogsz hízni, míg a szervezeted több energiát éget el, mint amennyit megeszel. Kezdj el mozogni, egyél egészséges ételeket (nem csak a salátát), maradj a kalória szükségletednél, és nem fogsz hízni.
3/5 anonim válasza:
Testképzavar, tuti vékony vagy. Azt pedig tudhatod, hogy egy könnyű pizzától nem hízhatsz 3 kilót. Még 1 liter olajtól sem, érthető okokból. Irreális dolgokat látsz és érzel, ez nagy baj.
4/5 A kérdező kommentje:
És szerintetek hogy lehetne ezen az érzésen változtatni?
2018. máj. 20. 09:25
5/5 anonim válasza:
Próbálj meg elfogadó lenni magaddal, ha eszel valamit ne a kilókat nézd próbáld jol érezni magad a borodben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!