Akkor fogyjak, vagy edzzek?
Sokat olvastam a hason lévő zsír eltüntetéséről, és a legtöbb helyen azt olvastam, hogy hiába csinálok mondjuk hasizom gyakorlatot, hogyha van rajta zsír, mert nem fog látszani változás.
Az a helyzet, hogy van egy kis zsír a hasamon, és a derekamon (azt hiszem.. úszógumi vagy mi) Kövérnek is èrzem magam, ezèrt megpróbáltam kevesebbet enni. A barátaim azt mondják, hogy vékony vagyok, meg hogy kb török ketté.. de amikor belenézek a tükörbe rosszul érzem magam...
Ès az alakom eléggé deszka, amit bem tudom hogy formálhatnék. Nincs mellem meg fenekem, és a hasam szerintem nagy. Az egyik barátnőm azt mondta, hogy ha híznék kicsit akkor lenne, mert nagyon vékony vagyok.. de szerintem nem igaz :(
Szóval a kérdésem az lenne, hogy akkor fogyjak még, hogy lemenjen a hasam, vagy inkább kezdjek edzeni?
És hogyan formálhatnám az alakom?
15/l
175cm 55kg
Ilyen számokkal? Tömegelj.
S fogyástól függetlenül mindig eddz (dupla betűknél az első duplázódik. Igaz, a magyarban felszólító mondat után felkiáltójel van, de nekem az ma már fura, változik a világ).
Kevés az izom és aránylag sok a zsír,ezért vagy sovány és mégis hájas .
Ha most elkezdesz fogyózni,még rosszabb lesz a helyzet,és egyáltalán nem biztos ,hogy eltünik a hasadról a felesleg .Izmot kéne felszedni ,úgy könnyebb a zsírt is leadni utána ,és ezerszer jobban fogsz kinézni .Az a kevéske zsír (sok nem lehet) ragaszkodni fog ,főleg egy nőnél,ha ilyen alacsony a testsúlyod hülye lesz a szervezet a vésztartaléktól megszabadulni.
Meg esélyes az is,hogy testképzavarod van, hogyha mindenki azt mondja sovány vagy te meg kövérnek érzed magad .Egy 5-10 kiló plusz elférne,még akkor is ha zsír is jönne az izom mellé,úgy már sokkal csinosabb lennél . A melled nem valószínű,hogy megnő tőle,de még egyébként is nőhet,hiszen csak 15 vagy .Többet kell enni nem kevesebbet,és sportolni .Saját testsúlyos vagy súlyzós gyakorlatok,torna . Kardiót én hanyagolnám mert elfogysz teljesen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!