18 éves fiú vagyok,185 cm és 100 kg, hogyan fogyjak le?
igen én is azt mondom hogy számolj, attól függően milyen gyorsan akarsz fogyni. sportnak mehet úszás, bringázás vagy amit szeretsz és van lehetőséged, ha leadsz egy tízest mehetsz futni is de lehet már most is bírnád, földúton szerintem kocoghatsz már ha azt szereted. a kajában legalább arra figyelj hogy olyasmit egyél amiben több a fehérje és a vitaminok. kérsz pár ezrest, biztos adnak, veszel zöldségeket, egészséges hozzávalókat, nézel receptet neten és összedobod, legalább megtanulsz főzni :D én is magamra vagyok utalva a fogyózás terén de inkább anyagi okok miatt, szar minőségű kajákat eszik itt is mindenki úgyhogy én sem vagyok könnyű helyzetben de próbálok spórolni és inkább hozzávalókra költeni a pénzt, vagy csak a mennyiséggel játszok meg próbálom a családot is egészségesebb életre bírni. de általában normál kaját eszek a kis digitális mérlegemmel leméregetem, felírom a kalóriabázison és kész. ja és én biciklizni szoktam :) (175/92) 17/L
ja és a húgodat is próbáld mozgatni, az egészségesebb kajádból adni neki mert durván elhízott ő is a szüleid hülyesége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!