Lehetséges lenne az, hogy fogyjak 5-6 kilót 1 hónap alatt úgy, hogy teljesen elhagyom a kenyért, cukros ételek/italok na meg a zsiros ételeket?
Nem, mert 1 kg-t tudsz 1 hét alatt leadni.
A mozgás is lényeges, menj el futni, ugrálókötelezz, ússzál, keress a neten tornavideókat és tornázz azokra.
Kizárt. Ha elhagyod a kenyeret, cukros ételek/italokat meg a zsíros ételeket, de nem mozogsz mellette akkor jó esetben havi 2-3 kiló fog lemenni.
Én már régen nem eszek ilyen dolgokat, és heti 5x megyek konditerembe, csak a napi kalóriakeretemet fogyasztom, és így fogyok havi 3 kilót... Szóval nem fogsz 5-6 kilót leadni 1 hónap alatt..
Mozgás nélkül nem nagyon kövéren ilyen tempósan nem reális fogyni.
Lehet mozgás nélkül fogyni, max. nem érdemes, de akkor lassabban fog menni.
A zsíros ételek jók, de nyilván nem mindenkinek s nem is akármilyen zsíros étel :)
S nem kötekedésből, de kenyeret, így kell ragozni, nem kenyért.
Ne egyél semmit. Szó szerint. ha tényleg van rajtad zsír, hamar leadod.
Én kicsit több, mint egy hónap alatt fogytam így 25 kilót. :)
Nem vagyunk egyformák. Én is elhagytam a kenyeret, pékárukat, édes dolgokat. Mellette sportolok napi 1 vagy másfél órát. Kardió és súlyzós edzéseim vannak. Egy valamiről voltam képtelen lemondani. Cola függő vagyok, így a diet cola az amit mindig iszok, jóformán víz helyett. Vizet jó ha napi 1 litert megiszok. Colát is.
96 kiló voltam amikor elkezdtem diétázni. Jelenleg 66 kiló vagyok.. Olyan 1 éve csinálom.
44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!