Jó ha ezt kenem a kenyeremre reggelire ha fogyózom?
Rendszeresen sportolok és már 8 hónapja nem ettem nutellát, de mostanában nagyon kívánom:D Hozzáadott cukortól mentes.^^
Dehogy annyi. A Nutella nagyon cukros, ebben pedig rengeteg poliol van, ami kevesebb nettó szénhidrátot jelent.
A kenyérnél nekem pont tökmindegy, tk vagy sem, mindenképpen szénhidrátbomba. De sokaknak számít a lassú felszívódás. Nyilván egyéni, kinek mi éri meg a mi diétás. Nekem a tömény zsír klasszisokkal diétásabb, mint ez a krém (nulla cukor, nulla GI meg minden), viszont a zsírsavakon túl semmi tápanyagot nem hoz, ha nem speciális fajta s a mennyiségre is ügyelni kell, bár ez minden ételnél így van. Több tényezőt kell mérlegelnünk, de a lényeg, hogy a nap végén jó kis tápanyagbevitelünk legyen, deficittel s még jól is érezzük magunkat. Aki Nutellával éri ezt el, az egye azt (bár az nem kifejezetten egészséges, de kis mennyiségbe belebetegedni nem fog), aki kanál zsírokkal, az pedig azt.
Szia, szerintem itt dobálózhatnak azzal, hogy alig van eltérés a kalóriában stb., de amit te mutattál az sokkal egészségesebb mint a nutella.
pl a nutellában 6 g. fehérje van
a proteinellában pedig 13
nem minden a kalóriákról szól. Szerintem amúgy nem szükséges ilyet enned, de ahogy mondtad 8 hónap hósszú idő, úgyhogy érthető, hogy ki vagy rá éhezve. Szerintem nyugodtan kenheted a kenyérre, csak ne minden nap hanem 2 hetente 1-2 X
nem flegmaság csak annyi mindent kaptam hogy hosszú lett volna lereagálni:D
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!