Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó ha ezt kenem a kenyeremre...

Jó ha ezt kenem a kenyeremre reggelire ha fogyózom?

Figyelt kérdés

[link]

Rendszeresen sportolok és már 8 hónapja nem ettem nutellát, de mostanában nagyon kívánom:D Hozzáadott cukortól mentes.^^

2018. jún. 11. 08:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
természetesen a kenyér teljes kiőrlésű:)
2018. jún. 11. 14:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
egyébként ebben is majdnem ugyanannyi a szénhidrát, mint a Nutellában :D
2018. jún. 11. 14:34
 13/20 A kérdező kommentje:
Az rendben van, úgy csinalom hogx beleférjen a szénhidrát/zsír keretembe:)
2018. jún. 11. 16:18
 14/20 anonim ***** válasza:

Dehogy annyi. A Nutella nagyon cukros, ebben pedig rengeteg poliol van, ami kevesebb nettó szénhidrátot jelent.

A kenyérnél nekem pont tökmindegy, tk vagy sem, mindenképpen szénhidrátbomba. De sokaknak számít a lassú felszívódás. Nyilván egyéni, kinek mi éri meg a mi diétás. Nekem a tömény zsír klasszisokkal diétásabb, mint ez a krém (nulla cukor, nulla GI meg minden), viszont a zsírsavakon túl semmi tápanyagot nem hoz, ha nem speciális fajta s a mennyiségre is ügyelni kell, bár ez minden ételnél így van. Több tényezőt kell mérlegelnünk, de a lényeg, hogy a nap végén jó kis tápanyagbevitelünk legyen, deficittel s még jól is érezzük magunkat. Aki Nutellával éri ezt el, az egye azt (bár az nem kifejezetten egészséges, de kis mennyiségbe belebetegedni nem fog), aki kanál zsírokkal, az pedig azt.

2018. jún. 11. 16:26
 15/20 anonim ***** válasza:
A mogyóróvaj természetes formájában sem kimondottan egészséges(nagyon magas zsírtartalom és tápanyag arányok sem kimondottan jók), szóval egyetértek azzal hogy akkor már inkább a nutella ami hasonlóan előnytelen de legalább nagyon finom
2018. jún. 11. 16:46
 16/20 A kérdező kommentje:
FINOM VOLT :D
2018. jún. 11. 19:17
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Értem én, hogy flegma vagy de lehetne normálisabb stílusban is válaszolni. Na mind1
2018. jún. 11. 20:39
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

Szia, szerintem itt dobálózhatnak azzal, hogy alig van eltérés a kalóriában stb., de amit te mutattál az sokkal egészségesebb mint a nutella.

pl a nutellában 6 g. fehérje van

a proteinellában pedig 13

nem minden a kalóriákról szól. Szerintem amúgy nem szükséges ilyet enned, de ahogy mondtad 8 hónap hósszú idő, úgyhogy érthető, hogy ki vagy rá éhezve. Szerintem nyugodtan kenheted a kenyérre, csak ne minden nap hanem 2 hetente 1-2 X

2018. jún. 11. 21:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Két hetente 1-2x a Nutella is beleférne. :)
2018. jún. 12. 09:59
 20/20 A kérdező kommentje:

nem flegmaság csak annyi mindent kaptam hogy hosszú lett volna lereagálni:D

köszönöm a válaszokat

2018. jún. 12. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!