Jó ha ezt kenem a kenyeremre reggelire ha fogyózom?
Rendszeresen sportolok és már 8 hónapja nem ettem nutellát, de mostanában nagyon kívánom:D Hozzáadott cukortól mentes.^^
Proteinella:
energia érték 2057 kJ / 496 kcal (100 gramm)
Nutella:
Energia (kJ / kcal) 2278 / 546 (100 gramm)
na, ezért nagyon érdemes
Én vagy olyat eszem, amit szeretek, vagy ha nem fér bele, akkor nem eszem. Ezek a mindenféle "helyettesítők" hülyeségek. Jó nagy üzlet!
Ha ízre jó, nekem szimpatikus (leszámítva, hogy nem eszem feldolgozott ételeket, úgyhogy én keverek saját mogyorókrémet), főleg a kevés szénhidrát miatt. Amit persze leront a kenyér, de ne szóljak egy szót sem, hiszen én is van, hogy kenyeret akarok enni és csak szénhidrátcsökkentett verziót sütök, közel sem szénhidrátszegényt...
A kalóriasűrűség pont nem érdekel, mondjuk ja, az egy kicsit kicsi, egy rendes kenőke nálam azért jóval zsírosabb. De ez nem számít, nyilván az ember belekombinálja a makróiba (vagy nem, mert nem számol, de belefér).
Én is szerettem a Nutellát, de ma már nem bírnám a sok cukor miatt, van, hogy nem az alakja miatt nem eszik cukrot az ember (bár az is komoly érv).
8: hát valami mégiscsak van benne, amitől majdnem ugyanannyi kalória, mint a Nutella. :D
De mondom újra: nem kell belőle sokat enni és akkor simán belefér.
Egy-két szelet Nutellás kenyértől még senki sem hízott el.
Inkább azokkal van a gond, akik egyszerre bevágnak egy üveggel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!