SZerintetek ez sok volt egy napra?
Figyelt kérdés
-fokhagymás chips,
-1 camembert-sonkás piritos
-1 kitKat
-35 db győri keksz , tejjel
-Nagy fehér kenyér, 1 főtt tojás
-fokhagymás chips
-2 gombóc fagyi, édes tölcsér,
-2 kolbászos tüki
- 2 óriás pöttyös túró rudi
- 1 piritós
Írtok véleményt úgyis mintha fogyós étrendkén sok e, és sima átlagos étrendként sok-e.
2010. jún. 15. 21:27
1/14 anonim válasza:
fogyókúrás étrendként ez szemét, és abból is sok. nem fogyókúrás étrendként nézve is szemét, és még így is sok. szerintem.
2/14 anonim válasza:
ez rengeteg. Még egy 150 kilós embernek is.
3/14 anonim válasza:
Mi az a tüki?
Nem ettél főtt kaját/gyümölcsöt/zöldséget, viszont egy csomó nassolnivalót igen. Ez ilyen értelmetlen étrend.
4/14 anonim válasza:
Ez nem rendes kaja, de még csak nem is fogyókúrás!
Én az ilyen embereknek adnék egy nyaklevest (már ne is haragudj!) a tüki miatt. Valamelyik nap azt is olvastam, hogy ücsi (egy internetes "cikkben"), na attól is dobtam egy hátast!
6/14 anonim válasza:
most csak poénkodsz vagy ez komoly? ez max hízókúrának jó.normàlis étkezésnek vagy diétásnak semmiképp.
7/14 anonim válasza:
Ha fogyókúrás étrend, annak pocsék, de rendesnek sem jó. Sok benne a nasi, és a nem tápláló kaja. (Zöldség, gyümölcs pl egy falat sincs benne). De ha nincs gond az alakoddal, és nem annyira figyelsz arra, hogy egészségesen táplálkozz, arra tökjó.
9/14 anonim válasza:
Szerintem is fake,mert aki ényleg diétázik, az ezt a kérdést nem gondolja komolyan. v ha mégis igaz, akkor: igen sok volt , és nem megfelelő. Nagyon hízlaló ételek , amikben semmi értékes tápanyag nincs.Nem tudom elhinni h igaz:O egy jóregget keksz (attól függ milyen )kb 54-56 kcalt tartalmaz.35x54=1890 tehát ez már önmagába kiteszi a napi kcal szükségletet és akkor még ott a többi...ezt nehéz elképzelni
10/14 anonim válasza:
előző vok jaj bocs most látom csak h győri keksz és nem jóreggelt :S boccssii elnéztem , mondjuk akkor is rengeteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!