Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az étrend jó a mai napra,...

Ez az étrend jó a mai napra, fogyókúrámra tekintve? Vagy túl sok a kalória?

Figyelt kérdés

15db abonett, (250kcal kb) Padlizsánkrém(250kcal kb)

Joghurt( 80kcal) Jó reggelt keksz) (200kcal)--reggel ettem muszáj volt 5-kor keltem...

Alma

Ez így nem volt túl sok?

Mellette napi általában 1 órát biciklizek, futás 20perc, és hullahopp 30perc.

Eszem húst is, csak ma nem ettem!

Normális válaszokat kérek!

169/53 L22

2011. okt. 5. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Koplalós liba vagy, súlyodat tekintve pedig sovány - ha így folytatod kórosan sovány.

Ezzel csak tönkreteszed magad, aztán bekerülsz kórházba, ahol visszahizlalnak normál testsúlyúra.

2011. okt. 5. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Maga a fogyókúra a gond. Már így is határeset vagy (a túl sovány és a normális között). De 830 kcal egy napra még fogyókúra idején is nagyon kevés.
2011. okt. 5. 19:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azért!
2011. okt. 5. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:

nem kell fogyókúráznod, pláne ne ilyen s.zarokkal. Ha ragaszkodsz a 830 kalóriához, akkor egy finom ebédet is megehetsz, nem kell azt a hungarocell darabkát rágnod..pláne nem 15-öt, annak a kalóriáján már ehetnél egy normális, finom, felvágottas tk. szendvicset.

De magasságodhoz képest szintem inkább sovány vagy.

2011. okt. 6. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!