Szerintetek ez milyen etrend 1 napra?
Ugy ertem, hogy nem folyamatosan, hanem csak mara volt ilyen es nagyon hizlalo?
Reggeli: 3 szelet dzsemes kenyer, majd mikor megeheztem almat ettem 2darabot majd csipegettem kicsi zizit es 1 szendvicset ettem meg
hazaertem es volt ithon kekszszalami egy megettem egy gombocot, hat olyan fagyis gomboc nagysagu igazii jo formas fagyis gomboc :P aztan meg zabpehlyet joghurtal....
nagyon sok szerintetek?
hat vagyok 165 es 51 kg... kerlek normalisan valaszoljatok:)
Elore is koszonom!
Nem tudom mennyi idős vagy, de ha legalább 16, akkor egy kicsit alacsony a testtömeg indexed - azaz vékonyka vagy, nyugodtan egyél, amit megkívánsz.
Bár a fenti menü nem tűnik túl egészségesnek, talán arra egy picit jobban figyelj, hogy minőségi táplálékot vigyél be, ne elsősorban zizit, meg fagyit.
ezek közül csak az almát,a joghurtot tartom jó ötletnek ha fogyózol.
de amúgy sincs rá szükséged,teljesen jó ez a testsúly a magasságodhoz..
1: nem kell fogynod, hova akarnál? meddig? 40 kilora?
2: vannak ilyen napok, nem kell görcsölni rajta
3: ha már az a kérdés hogy milyen egy napra egy napra okés, de hosszabb távon nem valami jó ötlet
1: 3 szelet lekváros kenyér sok, én kihagynám és helyette a szendvicset ennék zöldséggel, tojással, sajttal, felvágottal(sovány) és tk kenyérből
alma jó, zizi is belefér szerintem
zabpehely joghruttal jó, de tedd be reggelire, szendvics meg tízórai suliba meg a gyümölcs is
kekszalmái, meg a gombóc gondolom nem mindennapos, ide kéne főtt, meleg étel ebédre, levesek, egytálételek, főzelékek, rizs, krumpli, zöldségek-párolva, nyersen, töltve, sütve stb, husok, halak, tojás
vacsorád meg nem volt arra simán mehet ami maradt ebédből, pl leves, vagy főzelék hussal, tojással, vagy joghurt gyümölcssalátátval, zabpehellyel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!