Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez milyen etrend...

Szerintetek ez milyen etrend 1 napra?

Figyelt kérdés

Ugy ertem, hogy nem folyamatosan, hanem csak mara volt ilyen es nagyon hizlalo?

Reggeli: 3 szelet dzsemes kenyer, majd mikor megeheztem almat ettem 2darabot majd csipegettem kicsi zizit es 1 szendvicset ettem meg

hazaertem es volt ithon kekszszalami egy megettem egy gombocot, hat olyan fagyis gomboc nagysagu igazii jo formas fagyis gomboc :P aztan meg zabpehlyet joghurtal....

nagyon sok szerintetek?

hat vagyok 165 es 51 kg... kerlek normalisan valaszoljatok:)

Elore is koszonom!

2011. szept. 23. 17:15
 1/8 LadyLee ***** válasza:
48%

Nem tudom mennyi idős vagy, de ha legalább 16, akkor egy kicsit alacsony a testtömeg indexed - azaz vékonyka vagy, nyugodtan egyél, amit megkívánsz.

Bár a fenti menü nem tűnik túl egészségesnek, talán arra egy picit jobban figyelj, hogy minőségi táplálékot vigyél be, ne elsősorban zizit, meg fagyit.

2011. szept. 23. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Csupa cukor. Mi az hogy 6 vagy?
2011. szept. 23. 17:26
 3/8 LadyLee ***** válasza:
48%
Szerintem az egy "hát" akart lenni csak nem használ ékezeteket.
2011. szept. 23. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy hizlaló, hanem az hogy hiányzik a zöldség és a gyümölcs.
2011. szept. 23. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:

ezek közül csak az almát,a joghurtot tartom jó ötletnek ha fogyózol.

de amúgy sincs rá szükséged,teljesen jó ez a testsúly a magasságodhoz..

2011. szept. 23. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:

1: nem kell fogynod, hova akarnál? meddig? 40 kilora?

2: vannak ilyen napok, nem kell görcsölni rajta

3: ha már az a kérdés hogy milyen egy napra egy napra okés, de hosszabb távon nem valami jó ötlet

1: 3 szelet lekváros kenyér sok, én kihagynám és helyette a szendvicset ennék zöldséggel, tojással, sajttal, felvágottal(sovány) és tk kenyérből

alma jó, zizi is belefér szerintem

zabpehely joghruttal jó, de tedd be reggelire, szendvics meg tízórai suliba meg a gyümölcs is

kekszalmái, meg a gombóc gondolom nem mindennapos, ide kéne főtt, meleg étel ebédre, levesek, egytálételek, főzelékek, rizs, krumpli, zöldségek-párolva, nyersen, töltve, sütve stb, husok, halak, tojás

vacsorád meg nem volt arra simán mehet ami maradt ebédből, pl leves, vagy főzelék hussal, tojással, vagy joghurt gyümölcssalátátval, zabpehellyel...

2011. szept. 23. 19:46
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon szepen kooszonom a valaszokat! sokat segitettetek :)
2011. szept. 23. 22:23
 8/8 A kérdező kommentje:
amugy meg szeretnek 47 lenni ..
2011. szept. 23. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!